[Tajfutas] Fw: angol nyelvi képzés

Kelemen János (netquick) nemelek at netquick.hu
2010. Nov. 4., Cs, 09:37:28 CET


Szia Áron,
Még március hónapban kaptuk az alábbi levelet, felkérést.
A kérdőívek kitöltése megtörtént.
Tudnál mondani valami infót ennek a projektnek a jelenlegi állásáról?
Köszi,
Janó 
 ----- Original Message ----- 
 From: Magyar Tájékozódási Futó Szövetség 
 To: Egyesületek 
 Cc: LISTA 
 Sent: Tuesday, March 30, 2010 11:47 AM
 Subject: [Tajfutas] Fw: angol nyelvi képzés ----- Original Message ----- 
 From: Nemzeti Sportszövetség 
 Sent: Monday, March 29, 2010 4:24 PM
 Subject: angol nyelvi képzés


 Tisztelt Főtitkár Asszony/Úr! Segítségeteket, illetve aktív részvételeteket kérjük az alábbi kiemelten fontos témában!  Sportolók mobilitásának és szakképzettségének növelése innovatív angol nyelvtanfolyammal Ma már alapkövetelmény legalább egy idegen nyelv ismerete, ami a sportban az angol. Ezért a Nemzeti Sportszövetség partnereivel együttműködve részt vesz a MOVILISE online angol nyelvi képzés EU-s programban. Mivel az NSSZ különösen fontosnak tartja a sportszektorban résztvevők (sportolók, edzők, bírók, adminisztrációs dolgozók, stb.) idegen nyelvi képzését, nyelvtudás szintjének emelését, így lehetővé teszi a hozzáférést egy ingyenes internetes nyelvtanulási rendszerhez.

 Ez a program a Leonardo da Vinci innováció transzfer projektje, amelyet az Isztambuli Fővárosi Önkormányzat Ifjúsági és Sport Igazgatósága dolgozott ki. A MOVILISE célja a sportolók számára használható szakmai angol nyelvtanító modulok és más online módszerek kidolgozása. A 18 hónapig tartó projekt a sportolók, edzők, játékvezetők és bírók mobilitásának növelését és nyelvtudásának erősítését kívánja elérni. A Leonardo da Vinci (LdV) program az Európai Bizottság által indított "Egész életen át tartó tanulás" program része. A program első lépéseként kérjük, töltsétek ki, illetve töltessétek ki a versenyzőkkel, edzőkkel, bírókkal, adminisztrációs munkatársakkal az alábbi linken található kérdőívet! Az angol tananyag ennek feldolgozása után válik véglegessé. A kérdőív kitöltése után csak kattintsatok az elküld gombra, egyéb dolgotok nincs vele. 

 A kitöltés határideje: 2010. április 23.

 http://movilise.eu/survey/data/3?setlang=hu Levelünket kérjük, juttassátok el a szövetségben dolgozó munkatársak, szakemberek mellett a klubok, válogatott keretek, különböző bizottságok, stb. számára is, hogy a lehető legtöbb érdeklődőnek segíthessünk a nyelvtanulásban, a nyelvtudás felfrissítésében. A program leírása és a kérdőív megtalálható honlapunkon is, a www.nssz.hu címen, a MOVILISE link alatt.. Üdvözlettel, Szántó Éva

 főtitkár
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101104/3fe76956/attachment-0001.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról