[Tajfutas] Thermenland Open

zala.ztc at zalaszam.hu zala.ztc at zalaszam.hu
2010. Május. 31., H, 16:30:22 CEST


Sziasztok!

A Thermenland Open szervező bizottsága megkonzultálta a hozzá érkező kérdéseket, észrevételeket,mely alapján az alábbi modósítást végzi a kiírásban a verseny első napjára vonatkozóan:

"2010. június 25. péntek - Zalaegerszeg, 

Verseny formája: rövidtávú, éjszakai, egyéni országos rangsorverseny. A F10D - F12D - F14E - F14C - F16E kategóriákban nem minősítő! (ezekben a kategóriában külön, napi eredményhirdetéssel)"A fentiek szerint a szabályzatainkhoz igazodva, nem rangsorolnak a 16 évnél fiatalabb kategóriák. Ezzel párhuzamosan ezekben a kategóriákban külön hírdetjük az első napi versenyek eredményeit, valamint a 2. és 3. nap összetett eredményét!

Szeretettel várjuk a gyermekek nevezését is erre a futamra. (a versenypályák, jól kivílágított, biztonságos lakótelepen haladnak keresztűl  - a rövid pályák forgalmas utat sem kereszteznek- ahol maximum térkép olvasáshoz kell lámpa)A KEDVEZMÉNYES (18 éves korig a TLO-kon megszokott exrta alacsony díjakkal) nevezési határidőt meghosszabítjuk május 2.-a éjfélig.Szeretettel Várunk Mindenkit!Fehér Ferenc


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100531/d387c117/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról