[Tajfutas] Re Számitástechnika (ma már Informatikának hívják!)

Hajdu Kálmán hmarcell at startadsl.hu
2010. Május. 31., H, 11:44:38 CEST


Sok oka van annak Janó,

* Először is rendszerint drága!
* de ha ki is fizetnék az árát, az nem fut a rendezők rendelkezésére álló infrastruktúráján
* ráadásul az üzemeltetése nem megoldható csak a szoftverszállitó embereivel ami megint csak drága (ezek az urak napidíjt szállást és költségtérítést igényelnek).

hogy csak a legkézenfekvőbb okokat említsem!

 Sziasztok, Bizonyára van a levlistán számítógépes programozó  szakember. Miért van az, ha már valaki, valahol kitalált és  kipróbált egy programot, jelesül egy online versenyeredményt közvetítő szoftver,  akkor minden nemzet, vagy sok esetben versenyrendező elkezdi megírni maga, csak  arra az egy eseményre szolgáló programját és csodálkozik, ha sok hibával fut a  rendezvényen? Miért nem lehet, már egy beváltat használni és  honosítani? Ezek a buleszok akár kézzel is bepötyöghetnék a  táblázatba a telefonon bediktált részidőket akkor is naprakészebbek  lennének. Az előbb Gyurkó Fanni eredménye mindhárom futamban  megjelent. Jelentem célbaért, de Domján zusziról semmi infó pedig korábban  rajtolt. Üdv és morgolódó TV néző Janó
--------------------------Hirdetés-----------------------------Olaszország Önt is Várja! Tengerpart, napsütés, akciós utak.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100531/729e581a/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról