[Tajfutas] Diákolimpia, talált tárgyak OFF

Szakál Péter Szakal.Peter at posta.hu
2010. Május. 28., P, 11:28:46 CEST


Sziasztok !

Bocs a listától, de keresnék egy bébi hálózsákot, amit a Szorospataki panzióban felejtettünk. A tulajdonos az összes cuccot odaadta egy apukának, akinek a gyereke a telefonját hagyta ott. Szeretnénk visszakapni a hálózsákot. Aki tudja ki volt az apuka jelezze felém.

Köszönettel

Szaki
06-20-9259546


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére!  Think of the environment before printing!További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról