[Tajfutas] (nincs tárgy)

Hajdu Kálmán hmarcell at startadsl.hu
2010. Május. 22., Szo, 22:44:31 CEST


Hurrrrrá,

Bár, ez most ez nem igazán jött össze, legalább is ahhoz képes amit szegény Paskujék hallgathattak pár hete, nem igazán!

Azt, hogy ez technikailag nem egy nagy dobás már a 2008-as Bp.-i Diákolimpián leteszteltük. Igaz akkor a Zugligeti Iskolában adott volt a sulinet, így nem voltunk kiszolgáltatva a térerőnek!

 Sziasztok, A Mecsek Kupa előzetes eredménye (16:34 beérkezett versenyzőkkel) és néhány fotó megtekinthető a www.tajfutaspecs.hu honlapon.  Kedves Kálmán, Én egy könnyen megvalósítható elképzelést fogalmaztam meg általánosan, ami az éjszaki Bajnokság esti nézőjeként, drukkereként jutott az eszembe. Matyiék teljesítménye előtt meghajtom fejemet.   Sok-sok évvel ezelőtt a tintasugaras nyomtatóval kapcsolatos pályaberajzolást vázoltam fel, ami azóta bevált gyakorlattá vált . A mai napon volt akarat, próbálkozás, számítógép, SI, telefonos kütyü a számítógép oldalában. Tudod mi nem volt? Térerő és sávszélesség. De ezt előre jeleztem is a honlapon. Amúgy egy csettintés az egész. Csak neked, csak itt, most megígérem, hogy a 3. napon, amennyiben mint ellenőrzőbírót nem foglalnak le más fontos teendők (remélem így lesz), és az a torony ami a cél közelében van T-Mobil, és a térerő mellett lesz sávszélesség, akkor 15 percenként frissíteni fogom az eredménylistát. SI/Verseny napja/Eredmények/Végső eredmények/Publikál/ .... mk3.txt és áttöltés. kb. 2-3 perc, alkalmanként. Ennél bizonyára vannak már automatizáltabb eljárások is. Kiterjesztett részidős eredményeket is fel fogok tenni, és a galéria is a helyszínről fog feltöltődni. Az F21E és N21E térképei már feltöltésre kerültek a fent említett honlap szerverére, így csak a Publikál "pipát" kell bejelölnöm és mentés gombot nyomni és az utolsó versenyző elrajtolását követően a honlap látogatok első kézből tekinthetik meg azokat. ("dzsumla" azaz Joomla) Üdv és várva téged és másokat is a honlap látogatók között, hétfőn délelőtt, amikor a hóhért akasztják, Kelemen Janó

 ------------------------- Indamail [x] ------------------------- Indamail a nagyoknak!

 Nagy láda a leveleknek, óriáscsatolmány a barátoknak!

 Indamailezz Te is!

 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100522/192e1a38/attachment-0001.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról