[Tajfutas] Közlemény

Tipo TKE info at tipotke.hu
2010. Május. 18., K, 14:12:25 CEST


Tisztelt Sportvezetők, Versenyzők!

A vasárnap a rendkívüli időjárási körülmények miatt elmaradt Országos Diákolimpia és Mátra Kupa normáltávú versenyek további sorsáról a Versenyrendezőség, az MTFSZ-t képviseletében Less Áron főtitkár, valamint Kovács Balázs, a Diákolimpiát is felügyelő Sportágfejlesztési és Ifjúsági Bizottság vezetője - figyelembe véve az informális úton beérkező véleményeket is - az alábbiakban állapodott meg:


Az Országos Diákolimpia normáltávú versenyszámát a rendező Tipo TKE 2010. június 19-én szombaton, Budapest 60 km-es körzetében megrendezi.

A versenyen jogosult minden nevezett és az eredeti rajtlistában szereplő versenyző részt venni. A versenyen a Diákolimpiai résztvevőknek nevezési díjat nem kell fizetniük, de egyéb kártérítésre a Rendező nem kötelezhető. További részletek és versenykiírás a közeljövőben megjelenik.

A Mátra Kupa normáltávú versenyére nevező és a nevezési díjat már be is fizető versenyzőknek a Versenyrendezőség felajánlja, hogy a következő két év (2011-2012) valamelyikén 1 versenynapon fél áron vehet részt a Tipo Kupán.

Az Országos Diákolimpia és Mátra Kupa váltóversenyének szombaton elmaradt eredményhirdetését a Középtávú Országos Bajnokság helyszínén pótoljuk, egyben megtartjuk egy nap eredményei alapján a Mátra Kupa eredményhirdetését is. Ugyanott, egy csomagban az egyesületeknek (iskoláknak) átadjuk a fel nem használt versenytérképeket is.


Molnár Attila
a Versenybíróság elnöke
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100518/ea7e784e/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról