[Hallgato] Fw: Fedezd fel Európá t vonattal!

HORVATH Ildiko ildi at map.elte.hu
2009. Május. 11., H, 16:05:04 CEST


Hátha valakinek hasznos lesz...

 Fedezd fel Európát és járd be a kedvenc országodat vonattal!

Az InterRail ajánlat kétfajta bérletet kínál: 
"InterRail Globál bérlet" érvényes az InterRail részes országok mindegyikében, azaz:

Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Macedón Köztársaság, Montenegró, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc, Svédország, Törökország területén; valamint az Attica Csoport által üzemeltetett kompra Olaszország és Görögország között.

 Interrail "Globál" bérlet

Az InterRail Globál bérleteket a következő érvénytartammal és áron vásárolhatjátok meg:

A Globál bérlet megvásárlását elsősorban akkor ajánljuk, ha hosszabb utazásokat szeretnél tenni, több ország látnivalóit is megcsodálva. Az InterRail Globál bérlethez a magyar szakaszon történő utazásra kiegészítő menetjegyet kell váltani, melyre a MÁV-START 50%-os kedvezményt biztosít.

InterRail egyországos bérlet

Mindegyik InterRail ajánlatban résztvevő ország területére váltható, Bosznia-Hercegovina és Montenegró kivételével.
Az InterRail egyországos bérletek 3, 4, 6 és 8 napos érvénytartammal válthatóak, 1 hónapon belüli felhasználással.

Az egyországos bérletek Franciaország, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia és Svédország területére a következő áron válthatóak:

Ausztriába, a Benelux államokba (Belgium, Hollandia, Luxemburg), Írországba, Finnországba, Olaszországba, Spanyolországba, és Svájcba InterRail bérlet, valamint a Greece Plus bérlet - mely magában foglalja Görögország mellett az Olaszország és Görögország közötti tengeri összeköttetést - az alábbi áron váltható:

Ha Dániába, Görögországba, Horvátországba, Lengyelországba, Portugáliába, vagy Romániába szeretnél látogatni, az alábbi áron válthatsz bérletet:

Bulgária, Csehország, a Macedón Köztársaság, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia és Törökország területére a következő áron válthatjátok meg az egyországos bérleteket:

Az egyországos bérleteket akkor vásároljátok meg, ha egy országon belül szeretnétek korlátozás nélkül utazgatni, annak szépségeit felfedezni.

A vasúttársaságokon kívül több más közlekedési vállalat- például hajótársaság, magánvasutak, hegyi vasutak, stb. 18 országban nyújt a bérletek tulajdonosainak különböző mértékű kedvezményeket. A fentieken túlmenően, a vasutak története iránt érdeklődő utasaink díjmentesen látogathatják az illető országok közlekedési,
ill. vasúti múzeumait.

Egyes országokban, például Belgiumban, Franciaországban és Spanyolországban kedvezményes árú szállodai elhelyezés vehető igénybe.
Egyes magasabb termékkategóriába tartozó vonatok pótdíj megfizetése mellett vehetők igénybe.

További információk a menetjegyirodákról >>

 

Hivatkozva és tiszteletben tartva "a gazdasági és reklámtevékenységrol szóló" 1997. évi LVIII. Törvény 15. paragrafus (1.), 
valamint az információs társadalommal összefüggo szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvényt. 
E-mail címe hírlevelünkre való feliratkozás alkalmával, nyilvános címjegyzékbol, hirdetményükbol vagy a médiából került hozzánk.
Amennyiben jelen online hírlevél vonatkozásában a személyes adatainak a kezelését vissza kívánja vonni, kérjük, kattintson ide >>

------- End of Forwarded Message -------

ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék, Budapest

 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20090511/8453952f/attachment.htm 


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról