[Tajfutas] FW: [MTBO] Pannon aktuális információk

dr. JANKÓ Tamás jankot at t-online.hu
2024. Júl. 11., Cs, 11:52:10 CEST


 

 

From: mtbohun at googlegroups.com [mailto:mtbohun at googlegroups.com] On Behalf Of Peter Vajda
Sent: Thursday, July 11, 2024 11:45 AM
To: <mtbohun at googlegroups.com> <mtbohun at googlegroups.com>
Subject: [MTBO] Pannon aktuális információk

 

Kedves Versenyzők!

 

A honlapra felkerültek a végleges információk a hétvégi versenyekkel kapcsolatban. 

https://pannon.mtbo.hu/

 

Két dologra szeretném felhívni a figyelmeteket:

1, Mind a két nap VK A Zöldben lesz. (Sajnos korábban valamiért Felsőörs is ki volt írva, de nincs Felsőörs, Zöld van!

2, A tegnapi napon közölte velünk a hely tulajdonosa hogy a környék területének tulajdonosai nem engedik, hogy autóval parkoljunk a VK-nál (az a mező egy osztatlan közös magán terület!). Mi tegnap elég sok mindent megpróbáltunk, még a teljes verseny áthelyezése is felmerült mint alternatíva, de az önkormányzattal közösen arra tudtunk jutni, hogy a verseny parkolója egy közparkoló lesz a Vörösberény-Pinkóczi temető  közparkolója. (alatonalmádi Vödörvölgyi utca temető parkoló (47.03339, 17.98987)  <https://maps.app.goo.gl/L3XTjKCKi7UF2CQr8> https://maps.app.goo.gl/L3XTjKCKi7UF2CQr8) Itt kb 40-50 autó is elfér, és még árnyékos is! Ráadásul a temető gondnok elmondta, hogy egyik nap sem lesz temetés, és használhatjuk a temető csapját, illetve talán még a vizesblokk is nyitva lesz, csak ne  csináljatok bent dzsuvát. Ez a parkoló kb 1km-re van a VK-tól, amit egy google térképen jelöltem is! KB 7-8 perc alatt kényelmesen oda lehet bringázni. A VK-ban biztosítunk csomagmegőrzést, hogy tudjatok felhozni ezt azt, esetlegesen pénzt a Zöldben való fogyasztáshoz stb. 

Ugyanitt kérném, hogy aki kerékpárral érkezik a versenyre, az használja a Balatonalmádi - Veszprém kerékpárútat.. Ha valaki Felsőörsről jön bringával ne menjen át a terepen, a falut hagyja el bringával Veszprém felé, és ahol a bányászati dózer metszi a bringautat jöjjön el Szentkirályszabadja felé, és onna csorogjon le a bringa úton a Zöldbe!

Elnézést, hogy ilyen távol kell parkolnotko, amikor tegnap ez kiderült finoman szólva sem örültem neki, de így tudtam megnyugtatóan megoldani!

 

Várunk mindenkit, ha kérdésetek van írjatok hívjatok!

 

Puffy

-- 
MTBO portál: http://www.mtbo.hu
MTBO versenynaptár: http://mtbo.hu/index.php/fixtures
Szállás és utazás tervező táblázat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zYnN0nFxTf2cCb-dgR1oaLePJ6lepOnrpsQODXTYxzo/edit#gid=2026179923
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „mtbohun” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com>  címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/CADX3ZRtXs1adODYhsuaBtnM3DHU7H0rLCZAHBZx7Ey_jrCHUPA%40mail.gmail.com <https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/CADX3ZRtXs1adODYhsuaBtnM3DHU7H0rLCZAHBZx7Ey_jrCHUPA%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer> .



-- 
Ezt az e-mailt átvizsgálta az Avast AntiVirus szoftver.
www.avast.com
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240711/be2c9c5c/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról