[Tajfutas] FW: [MTBO] Programkavalkád a Pannon alatt

dr. JANKÓ Tamás jankot at t-online.hu
2022. Júl. 16., Szo, 08:27:12 CEST


 

 

From: mtbohun at googlegroups.com [mailto:mtbohun at googlegroups.com] On Behalf Of Peter Vajda
Sent: Saturday, July 16, 2022 8:22 AM
To: <mtbohun at googlegroups.com> <mtbohun at googlegroups.com>
Subject: [MTBO] Programkavalkád a Pannon alatt

 

Sziasztok!

 

Már csak egy hét van vissza az idei Pannon MTBO Középtávú és Sprint OB-ig.

Annó sokat gondolkodtunk azon, hogy milyen sorrendben lenne nektek vonzó ez a két viszonylag "rövidebb" futam, és miért is ne legyen harmadik. Az ok nagyon egyszerű volt, szeretnénk biztosítani a lehetőséget, ha már erre jártok, azt a program kavalkádot, amit a környék biztosít mindenki a saját szájíze szerint, amennyire tud/akar/az edzője hagyja, ki tudja használni. A kiírásban is már említettem pár eseményt ami erre a hétvégére lehetőséget nyújt majd nektek.Ráadásul direkt úgy csináljuk a programot, hogy időtök is legyen rá. 

 

Nem fizetett hirdetés következik, csak a saját tapasztalatomból pár szót némelyikről.

 

Veszprémi Utcazene Fesztivál

Veszprém legnagyobb tömegeket vonzó fesztiválja, ami mint egy lezárása a Veszprém Feszt & Rozé Rizling napok nyugodtabb zenei felhozatalának. Az Utcazene Fesztiválon amatör és kevésbé amatör, de általában nagy hangulatot teremtő elsősorban világzene at rock/popp at punk rigmusokat felhozó, mindenféle zenészek adnak kisebb nagyobb koncerteket, az egyszerű utcazenészektől, a világ minden tájáról ide érkező fesztivál kedvencekig. Az utcák megtelnek élettel, és hogy éhesek se maradjatok food truck show is van, ami egy halom food truck felvonulását jelenti, amelyekből a világ minden tájáról érkező gyorsételek tömegét lehet megkóstolni. A helyszíne Veszprém belvárosa. Ja és ingyenes!
https://www.utcazene.hu/

Veszprémi Régi Zenei Napok
A Veszprémivölgyben, ahol pár éve volt egy Pannon MTBO is, nyugodtabb hangvételű, komolyzenei fesztivál is lesz a hétvégén. Aki a komoly zenét kedveli itt talál magának kedvelhető koncertet. 2-3000Ft a belépő erre a remek muzsikálásra.
http://vrn.hu/#/index

 

Művészetek Völgye

Kapolcs, Taliándörögd stb. Be kell mutatni? Nem hiszem. Aki szokott völgyezni, az ismeri, aki nem, szerintem az is hallott róla. Szóval a Völgy is ezen a hétvégén kezdődik, akár oda is sodródhat bárki.

https://www.muveszetekvolgye.hu/?gclid=CjwKCAjwoMSWBhAdEiwAVJ2ndrHIfghCf_9rpaTCrPIa2zFtnmNqjtDXeYimOwRsmfjxXyUY-cHZtxoCBsgQAvD_BwE

 

Felsőörsi Falunapok és Búcsú

Elsősorban a helyieknek szóló program, de gondolom, hogy nem haragszanak meg ha bele kukkantatok!

http://www.felsoors.hu/esemenynaptar

 

Éjszakai fürdés Anagora

Akik egy jó csúszdázásra vágynak, azok készüljenek mert esti fürdés van szombaton az Anagorában. 19:00-24:00 között lehet töménytelen mennyiségben csúszkálni, vagy éppen szaunázni, jakuzzizni, élményfürdőzni Füreden. Mi már többször is voltunk, tömeg nincs, tűző nap ekkor már nincs, és ekkor még a belépő is emberi. Rohadt jók a csúszdák, de térdekre, és a hagymában a hátakra vigyázni, illetve legyen nálatok pót fürdőruha ,mert első alkalommal nekem az egyik sebes csúszda, egy csúszásra szétkapta az úszó gatyámat hátul! :)

https://annagora.com/programok/?gclid=CjwKCAjwoMSWBhAdEiwAVJ2ndnJkuDEU12sqkF9lLNlSKgrycfHq-rDO82KFnMCcK95F0w7SbmrqbhoCn5oQAvD_BwE

 

És hát itt van a Balaton a nyár a strandok. A legközelebbi szabadstrand az a Tihany Gödrös, de ha szabadstrandot és jót akartok akkor 5km-errel tovább mentek és az Örvényesi strand ami igényes, árnyas és szerintünk nagyon jó! De fizetős strand a környék összes településén van!

 

El ne felejtsétek nevezési határidő hétfő éjfél!

 

Puffy

-- 
MTBO portál: http://www.mtbo.hu
MTBO versenynaptár: http://mtbo.hu/index.php/fixtures
Szállás és utazás tervező táblázat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zYnN0nFxTf2cCb-dgR1oaLePJ6lepOnrpsQODXTYxzo/edit#gid=2026179923
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „mtbohun” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com>  címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/CADX3ZRvHG6ZY6hsVpqMvmXe_SRVP7VTLoRFHJADXyx9KcbWv_Q%40mail.gmail.com <https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/CADX3ZRvHG6ZY6hsVpqMvmXe_SRVP7VTLoRFHJADXyx9KcbWv_Q%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer> .



-- 
Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
https://www.avast.com/antivirus
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20220716/308b0feb/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról