[Tajfutas] Fwd: Barátság Kupa 2022 kedvezményes nevezési akció!

ZTC / Fehér Ferenc zala.ztc at zalaszam.hu
2022. Júl. 11., H, 17:17:19 CEST


Az Örség-Huszász térkép nem volt az 1983-as magyar VB terepe! Akkor készült, mint sok más térkép a környékről, de a VB váltó számát a Vörös-hegy térképén rendezték. A Huszász patakról elnevezett térkép az 1990 szenior világjátékok egyik terepe/térképe volt. Majd a 1991 Hungária Kupa egyik napi futamát is itt rendezték.

 

üdv

Fehér Ferenc

 

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Scultéty Márton
Sent: Wednesday, July 6, 2022 9:44 AM
To: lazarus <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] Fwd: Barátság Kupa 2022 kedvezményes nevezési akció!

 

Sziasztok!

Hites Viktor kérésére továbbítom a Barátság Kupa beharangozóját.

Az OrienteeringOnline nevezőrendszerben Friendship Trophy 2022 név alatt találjátok meg a versenyt.

Üdv,

Skuló Marci

-------- Továbbított üzenet --------



Kedves Tájfutó Barátunk!


Szeretném felhivni a figyelmedet az idei Barátság Kupára, amelyet augusztus 4-7. között rendezünk az Őrségben és Ausztriában, és amelynek kedvezményes nevezési határidejét meghosszabbitottuk július 13-ig. Addig az időpontig a magyar versenyzők a többi nemzet sportolóihoz képest 50 % kedvezménnyel nevezhetnek! Igy bár nem lesz idén sem magyar rangsoroló futam a versenyünk, nyári tájfutó nyaralásnak bárki számára, vagy éppen edzőtábornak az utánpótlás nevelő kluboknak kiváló lehetőség lehet. Ha jönnétek edzőtáborozni és a négy futamot kevésnek érzitek, akkor szivesen biztositjuk más őrségi terepeink térképét délelőtti plusz edzésekhez! Keressetek nyugodtan e-mailben!

Az idén valóban nemzetközinek igérkező versenyünk (jelenleg 10 országnál tartunk Latviából - Dánián és Franciaországon át Spanyolországig érkeztek már nevezések) várhatóan továbbra is megtartja családias jellegét, hiszen eddig 70 körül jár az előnevezések száma, és nem is számitunk rá, hogy az indulói létszám jelentősen meghaladná a versenyig a 100-150 főt. 

Az Őrségben a Rábagyarmat melletti Rábel-tanya ad majd otthont a két első napi célnak, ahol a korábbi Rábel-tanya térképünk, ill. az 1983-as magyar VB Huszász térképének egy Szalay Levente által újonnan kihelyesbitett másik darabja kerül használatra, a terep a számos lefutó völggyel, árokkal valóban világbajnok szintű, ugyanakkor kellemes jól futható terep, zárt hűvös erdőkkel.

Ausztriában Rauchwartban (Rábort) illetve a szomszédos Olbendorfban (Óbér) lesznek a futamok szintén hasonló jellegű terepeken, mint a magyarországiak, részletgazdag domborzat, szép szálerdők, kisebb sűrűbb foltokkal, a különbség talán annyi, hogy vegyesebbek az erdők, több a fenyős erdőrész, és talán kicsit meredekebbek egyes domboldalak. Az Olbendorfi terepről még soha nem készült korábban tájfutó térkép, amelyet most Szalay Levente helyesbitett ki a számunkra május végén június elején. Ennek megfelelően a vasárnapi itteni futam Burgenland és Stájermárk tartomány kupa futama is lesz, igy várhatóan sok osztrák sporttárssal mérhetitek majd össze magatokat vasárnap. 

A kiirás és a két új térképből egy-egy kisebb térképminta megtalálható a verseny honlapján:
https://baratsagkupa2022.webnode.hu/kiiras/

Nevezni az orienteering online felületén:
https://www.orienteeringonline.net/ListOfEntries.aspx?ListType=1 <https://www.orienteeringonline.net/ListOfEntries.aspx?ListType=1&CompetitionID=11503> &CompetitionID=11503

vagy e-mail tudsz.

Szép nyarat jó versenyeket, és remélem találkozhatunk személyesen a Barátság Kupán!

Barátsággal

Viktor 

 <https://listamester.hu/lmui/faces/StartPage.jsp?f=LMlablecKep> 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20220711/5bf07836/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ~WRD000.jpg
Type: image/jpeg
Size: 823 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20220711/5bf07836/attachment.jpg>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról