[Tajfutas] FW: ÉOB-EVOB

Honfi Gábor honfig at szuperinfo.hu
2021. Már. 30., K, 16:08:57 CEST


Kedves Sporttársak,

 

   hiteles információim szerint az Elnökség egy bő héttel ezelőtt tárgyalta a Lux Iván által létrehozott projektközösségének az éjszakai versenyforma fejlesztésére  vonatkozó javaslatait, melyben sok más mellett az is szerepelt, hogy

*  2.8. Az éjszakai OB összevonása más OB-kal nem aratott osztatlan sikert a potenciális résztvevők között. Sokan kényszerültek választásra azok közül, akik mindkét számban szerettek volna elindulni. Javasoljuk egy széleskörű felmérés és elemzés elvégzését annak eldöntésére, hogy az összevont, vagy a szétválasztott rendezés szolgálja-e jobban a sportág érdekeit. Amennyiben az összevont rendezés mellett döntünk, határozottan jobbnak tűnik az ÉOB-t elsőként, a csatlakozó másik OB-t másnap megrendezni.

   A tegnapi napon az MTFSZ főoldalra felkerült 2022-es ÉOB és EVOB pályázati kiírás szerint 2022. okt. 15-16-án is egy hétvégére került a tavaly sokat vitatott duóban rendezés, ahol a szakmaiság ütközött a gazdaságossági előnyökkel. Tavaly az ÉOB-EVOB előtt hangzottak el olyan megjegyzések, hogy miért ilyen későn próbáljuk megvédeni az éjszakai egyéni OB megbecsülését.

   Most, hogy félévvel az idei, illetve másfél évvel a jövő évi ÉOB – EVOB előtt állunk, remélem, hogy nem tűnik késlekedésnek, ha egy valódi  kompromisszumként (sokadmagam támogatását bírva) kérem az Elnökséget - mint döntéshozót -, hogy az ÉOB rangját visszaállítva úgy rendezze meg ezt a páros OB-t, hogy előbb az éjszakai egyénit, majd a kollektív teljesítményt igénylő egyesületi váltót futtatja az átfedéssel résztvevő mezőnyökkel.

   Bízunk abban, hogy  az éjszakai versenyforma fejlesztésére Ivánék által alulról jövő kezdeményezés  eddigi erőfeszítéseit is támogatandó, elsősorban szakmai alapokon nyugvó döntés születik április 9-én a sorrend helyesebb és korrektebb kialakításával.

Üdv,

Fifi

 

 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210330/6e1ca0ec/attachment.html>
--------- következő rész ---------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: Névtelen melléklet (05895).txt
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210330/6e1ca0ec/attachment.txt>


More information about the Tajfutas mailing list