[Tajfutas] KOB-VOB információk

Kovács Gábor borea at is.hu
2021. Jún. 11., P, 10:52:16 CEST


Sziasztok!

A hétvégi Középtávú és Váltó OB-val kapcsolatos új információk:

- Sajnos a kísérő verseny futamai az Entryben fordított sorrendben voltak beírva, először szerepelt a vasárnapi “VOB nyílt” majd a szombati “KOB nyílt”. Emiatt előfordulhat, hogy aki csak ez egyik napra nevezett, összecserélte a kettőt, és így most a másik napi rajtlistában szerepel. Kérjük a kísérőverseny (FN12C, Nyílt Könnyű, Nyílt Technikás kategóriák) azon indulóit, akik csak egy napra neveztek, hogy ellenőrizzék le a rajtlistában, hogy a jó napnál szerepelnek-e. Ha nem, akkor kérjük jelezzék ezt a kobvob2021 at gmail.com címen, és természetesen áttesszük őket a másik napi rajtlistába.

- A versenyértesítőben a KOB döntő rajttervénél az N14-A kategória első rajtja tévesen szerepelt, ez a kategória nem 30-ra, hanem 0-ra kezd. Az értesítőt javítottuk.

- Az eredetileg szervezett büfés visszamondta az előzetes megállapodást. Több kísérletet tettünk pótlására az utolsó napokban, de sajnos a korábbi versenyeinken megszokott, melegkonyhás büfé nagy választékkal, csapolt sörrel, stb. most NEM LESZ. Kisebb árusok kávéval, kürtőskaláccsal, virslivel, vattacukorral, palackos üdítővel várhatóan igen, ennek szervezése jelenleg is zajlik. Kérjük megértéseteket és kérjük, hogy ennek megfelelően hozzatok magatokkal enni- és innivalót.

Várunk mindenkit szeretettel holnap!
SDS & BBB rendezők

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210611/cad35e0f/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: logo%20kicsi[2].jpg
Type: image/jpeg
Size: 8217 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210611/cad35e0f/attachment.jpg>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról