[Tajfutas] OB - nagyon vegyes a kép

Tóth Jenő tfsp at freemail.hu
2020. Okt. 13., K, 15:22:30 CEST


Pontosan. Már elküldtem egy levelet a témában, de nem látom, hogy megérkezett volna, ezért ide másolom. Hátha így rendben lesz.
Szevasztok! F65-ös pálya. Az első 2 átmenetből látszott, hogy ez egy igazán jó térkép. Az is, hogy az aljnövényzet már összeesett, a 2-es zöldön is könnyebb átmenni-látni, az év korábbi időszakához képest. És ha a bozót rajta van, -minden mással együtt- a versenyzőé a döntés, mint mindig! A mi pályánkban is volt lehetőség a technikai repertoár előadására, és ezt nagyra értékelem. A hosszú átmeneteknél a honi térképeken csaknem mindig van "C" alternatíva. Általában az erősebbeknek bejön ez a választás. Én most sem erős, sem fürge nem voltam, kis bizonytalankodás után a völgyek-utak felfogóvonalain, 1-es bozóton átfutást választottam, sok térképnézéssel, minimális szinttel. Az átmenet ideje közepes lett, jó lenne tudni, hogy a nálam jobbak merre mentek. A feladat eredetisége, és a térkép adottságainak kihasználása nagyon tetszett, még akkor is, ha pár kategóriában magas lett a győztes idő. Egyáltalán az idén, a megborult időrend és a tiltások miatti átszerveződések ellenére jó bajnoki fordulókon, kiváló rendezéseken vagyunk túl. Ez a mostani forduló jól illeszkedik a pályák színvonalában, rendezésben az eddigiekhez, és méltó az esemény rangjához. Teljesen normális, hogy véleményt formálunk róla. És még egy bajnoki nap visszavan...
Tisztelettel!
 

-------- Eredeti levél --------

Feladó: Andor és Katalin Vékony <vekony.arva at gmail.com>
Dátum: 2020 október 13 14:48:01
Tárgy: Re: [Tajfutas] OB - nagyon vegyes a kép
Címzett: Márk Gárdonyi <mark.gardonyi at gmail.com>
 
A versenyző egyik feladata: technikailag a lehető legegyszerűbbre redukálni a átmenettel feladott feladványt...
(A)

 


Márk Gárdonyi <mark.gardonyi at gmail.com> ezt írta (időpont: 2020. okt. 13., K, 13:59):


A "C" egy kicsit túlzás, bár az igaz, hogy a leghosszabb, 8-9 átmenet nem volt különösebben nehéz. De volt útvonal választási lehetőség a 3-4 és a 6-7 átmenetekben is. Nagyon rég volt ilyen magyar versenyen, nekem kifejezetten tetszett, hogy végre gondolkodni is kell. A karmolások és tüske nyomok meg lassan majd begyógyulnak...
 


Marosffy Dániel <Marosffy at interface.hu> ezt írta (időpont: 2020. okt. 13., K, 13:24):
Hogy kicsit finomítsam a véleményem. Technikailag nagyon igényes pálya volt, csak kellemetlen. De ez a terep ilyen: sok matatás a bozótban. Unikális elem volt a hosszú átmenet, határozottan feldobta a bulit, csak magyar terepen ennek mindig az a vége, ami most is lett: az ember végül fut egy C-s átmenetet.

 

D.

 

From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Szabolcs Tornai
Sent: Tuesday, October 13, 2020 12:43 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: [Tajfutas] OB - nagyon vegyes a kép

 


Úgy tűnik, rendkívül vegyes a kép arról, hogy milyenek voltak a pályák. Kategóriánként teljesen különbözőek az élmények és vélemények. 


Nekem F45-ben nagyon tetszett.Másoknak más kategóriákban jóval kevésbé, sőt, van, aki szerint rémálom volt.Megnéztem az elit pályát: teljesen elhibázott az egész, tele klasszikus szarvashibákkal elejéről a végéig. Sz. 
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20201013/1e5155b1/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list