[Tajfutas] [MTBO] A Grófi Udvar közleménye

dr. JANKÓ Tamás jankot at t-online.hu
2020. Júl. 2., Cs, 12:49:44 CEST


Sziasztok!

 

Jó hír, hogy a pályák felkerültek a maprun alkalmazásra is. Így a stekkek mellett a telefon is jelzi a sikeres pontfogást. A pályák az alábbi neveken érhetők el a Hungary -> Budapest -> Kereszturi erdo mappában:

HUNBUD Kereszturi MTBO Baro Rovid

HUNBUD Kereszturi MTBO Grofi Elit Hosszu

HUNBUD Kereszturi MTBO Grofocska Kezdo

 

Kinyomtatható térképek is letölthetők az alábbi helyről:

http://astrois.hu/maps/MTBO-Kereszturierdo.GrofiElit.Hosszu.pdf

http://astrois.hu/maps/MTBO-Kereszturierdo.BaroRovid.pdf

http://astrois.hu/maps/MTBO-Kereszturierdo.GrofocskaKezdo.pdf

 

A maprun alkalmazással kapcsolatos információk magyarul: http://maprunners.net/ 

 

Üdv

Tamás 

 

 

From: mtbohun at googlegroups.com [mailto:mtbohun at googlegroups.com] On Behalf Of Hidas Sándor
Sent: Monday, June 29, 2020 3:46 PM
To: mtbohun at googlegroups.com
Subject: [MTBO] A Grófi Udvar közleménye

 

Kedves Sporttársak!

Nagy öröm valamint megtiszteltetés volt a rendezőgárda számára, hogy ilyen sokan eljöttetek és részt vettetek a Grófi MTBO Fesztiválon!:-)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elmúlt két-három évben Csonti Jószágigazgató úrral  sokat gondolkoztunk azon, hogy érdemes-e erről a terepről  tájbringás térképet készíteni és vajon elbírja-e a helyszín

egy CSTSZ megrendezését.  Aztán úgy alakult, hogy a Pilisi Parkerdő és a helyi Önkormányzatok egy jó pár fejlesztést (futókör, esőházak, tanösvények,stb) hajtottak végre az erdőben, ami a terepet tájékozódási szempontból 

érdekesebbé tette, valamint  a vírusjárvány  karanténja miatt jelentős szabadidő állt rendelkezésünkre, így  aztán belevágtunk a térképkészítésbe és a rendezvény megszervezésébe. 

Gondoltuk ugyan, hogy az első félévben elmaradt tájbringás versenyek miatt nagyobb lesz  az érdeklődés, de így is nagyon kellemes meglepetést okozott számunkra, hogy versenyzőkkel, kísérőkkel, érdeklődőkkel együtt 

több mint 110 fő jelent meg  szombaton a Fesztiválon.  

Mi nagyon jól éreztük magunkat, és a sok pozitív  véleményből - amelyeket ezúton is nagyon köszönünk -  azt szűrtük le, hogy Ti is kellemes élményekkel távoztatok a rendezvényről. 

A Grófi Udvar nevében köszönöm Mindenkinek a részvételt, a baráti társaságot és a jó hangulatot!  Kiemelt köszönet illeti Csonti Jószágigazgatót a rengeteg terepi munkáért, a kitűnő pályák kitűzéséért, 

a szervezésben vállalt munkájáért,  Jankó Tamást a térkép helyesbítésért és ellenőrzésért valamint a  színvonalas térkép elkészítéséért, továbbá Báró Bunyik Lászlót a technikai háttér biztosításáért,  a szervezésben és 

lebonyolításban  rendíthetetlen nyugalommal végzett munkájáért! 

Szeretném megköszönni Sinkó Gyuri erdőkapitánynak, Galló Sanyi kincstárnoknak, Csonti feleségének Editnek a hathatós segítséget, amelynek eredménye volt többek között az általatok is megdicsért gulyás.

Végül, de nem utolsó sorban, tisztelet és hála Honfi Gábornak, Mets Mikinek, Kapitánynak a tiszteletdíjakért és a támogatásért valamint Mindenkinek, aki adományaival támogatta a rendezvényt!

Ne feledjétek, hogy a stekkek július 12-ig még kint vannak, így aki nem volt a versenyen maszekban bepótolhatja vagy aki sokat hibázott, önbizalmának erősítése végett újra próbálkozhat!

A szenior rendezőgárda nevében sikeres és eredményes tájbringás / tájfutó szezont kívánok!

 

gróf Beverneky Kemény Farkas



 

 

-- 
MTBO portál: http://www.mtbo.hu
MTBO versenynaptár: http://mtbo.hu/index.php/fixtures
Szállás és utazás tervező táblázat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zYnN0nFxTf2cCb-dgR1oaLePJ6lepOnrpsQODXTYxzo/edit#gid=2026179923
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „mtbohun” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com>  címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/f396b6a9-53e5-6daf-9845-dac609e1a574%40t-online.hu <https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/f396b6a9-53e5-6daf-9845-dac609e1a574%40t-online.hu?utm_medium=email&utm_source=footer> .



-- 
Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
https://www.avast.com/antivirus
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20200702/2aa96e11/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.png
Type: image/png
Size: 76637 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20200702/2aa96e11/attachment.png>


More information about the Tajfutas mailing list