[Tajfutas] Szomorú hír

Honfi Gábor honfig at szuperinfo.hu
2020. Dec. 23., Sze, 20:09:04 CET


Kedves Imre,

   mindenek előtt részvétem, mindazok nevében, akik még a 70-es évek hajnali  6.00 -s "0" idővel rendezett  Alföld Kupák és Csokonai Kupák részesei lehettünk édesapád(ék) jóvoltából. Nemcsak magas termete miatt, hanem ezekért az emlékezetes élményekért is felnéztünk rá, amit neked tudunk még egyszer ezen a helyen megköszönni.
    A hatalmas fejlődésnek indult sportágunk versenyein valóban még néhány éve is üdvözölhettük. Jellegzetes hajdúsági  karaktere hiányozni fog nekünk, s mindazoknak akikkel évtizedeken át köszönthettük Török Pistát.
Nyugodjon békében!

Üdvözlettel,

Fifi 

-----Original Message-----
From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Török Imre
Sent: Monday, December 21, 2020 8:39 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: [Tajfutas] Szomorú hír

Sziasztok!

Sajnos szomorú hírt kell megosztanom:

December 16-án, 81 éves korában elhunyt édesapám, Dr. Török István, az első generációs tájfutó nemzedék tagja. A DEAC versenyzőjeként a kezdetektől az 1990-es évekig számos Debrecen környéki tájfutó térkép készítésében vett részt, sokáig a Csokonai Kupa versenyek pályakitűzője volt. Eljárt versenyezni, ameddig ezt egészsége engedte, bár az utolsó időszakban már csak Kozma Laci bácsit tudta megelőzni, őt sem mindig.

Civilben az ATOMKI fizikus kutatójaként dolgozott, ezt tekintette második otthonának.

Temetése 2021. január 13. 14:00 órakor lesz a Debreceni Köztemető 2. sz. ravatalozó termében református szertartás szerint. Aki a járványhelyzet vagy egyéb ok miatt inkább egyénileg szeretné leróni a kegyeletét, az a 37. parcellában tudja majd megtalálni a nyughelyét.

TÖRÖK Imre


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
More information about the Tajfutas mailing list