[Tajfutas] Versenynaptári hírek

MTFSz Naptár naptar at mtfsz.hu
2020. Dec. 17., Cs, 01:05:57 CET


Tisztelt Tagszervezetek! Kedves Tájfutók!

Az MTFSz elnöksége elfogadta a 2021. évi országos versenynaptárat, megtekinthető az Adatbankban: http://adatbank.mtfsz.hu/esemeny/lista?ev=2021, a rendezők mostantól már fel tudják tölteni a kiírásokat, egyéb információkat.

A versenynaptárban egyelőre nem szerepel a Hungária kupa rendezője, ennek megrendezésére pályázatot írt ki a Szövetség, amire január 9-ig lehet jelentkezni és január 18-ig el is bírálják. A részletes pályázati felhívás elérhető az Adatbankban a Dokumentumok között: http://adatbank.mtfsz.hu/dokumentum/show/dokumentum_id/167/dokkategoria_id/10

Megnyílt és január 31-ig tart a 2021. évi regionális rangsoroló versenyek pályázati időszaka. Az admin felületen a szokásos módon tudnak jelentkezni a tagszervezetek az Klub adminisztráció / Események / K.vers.pályázat menüpont alatt.

Kiírta az MTFSz a pályázatot a 2022. évi Országos Bajnokságok rendezésének első körére. A pályázat keretében december 22-ig lehet jelentkezni a kiemelt válogató hétvége, a Középtávú és Váltó OB, a Rövidtávú és Rövidtávú Váltó OB, valamint a Hosszútávú és Pontbegyűjtő Csapat OB rendezésére. Az elbírálás január 10-ig megtörténik, az eredmény kihirdetése után nyílik majd meg a pályázatok második köre a fennmaradó bajnokságokra.

Üdvözlettel,
Hajdu Erik
MTFSz Naptárreferens
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20201217/9a4bdfb2/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list