[Tajfutas] SI Air+ merre tovább? (Privát)

Horváth Sándor SHorvath at telenor.hu
2019. Május. 31., P, 08:04:15 CEST


Private

Sziasztok  !

Mindenkinek aki fordítva ül a lovon:
Az AIR+nem akadályozza meg, hogy te a jelenlegi dugókáddal fuss! Sőt ha szeretnél akkor  vigyél magaddal versenyző kartont, és szúróval is jelezheted hogy a ott voltál a pontnál - visszafele kompatibilitás :)
Azért mert mások már autóval mennek nem kell megfordulni a lovon , de ne tiltsuk be !
A szeniorok - legalábbis néhányan - szeretnek kilógni a sorból, mert fontos nekik valami, akkor egymást közt hozhatnak olyan szabályt, hogy X kategória felett tilos az AIR+ a versenyeken.
Rendezzünk F45BRAIRMENTES kategóriákat , ha erre van igénye a mestereknek.
De néhány korosodó versenyző miatt nehogy már a fiatalok haladását gátoljuk .... ( Ez nem a személyeknek szól, hanem a jelenségnek )

A ma válogatott versenyzői pedig olyan eredményeket hoznak, ami előtt le a kalappal. ( HA jók az emlékeim a tavalyi év az egyik legsikeresebb volt )

Kitekintve más sportágakra, atlétikában se kötelező a szöges a pályaversenyeken, mindenki eldönti hogy milyen cipőben indul, vagy akár cipő nélkül.

üdv :SanyiFrom: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Szieberth Péter
Sent: Thursday, May 30, 2019 9:27 PM
To: miklos mets ; Kelemen János ; tájfutó lista
Subject: Re: [Tajfutas] SI Air+ merre tovább?

Miki élvezem a humorod, de csak gumicsizmába menj pocsolyába.
A cipő az a saját tulajdonom. Eldöntöm, hogy szöges-stoplis vagy simatalpúban versenyzek. Ez az én dolgom. Ahogy az is, milyen bozótruhát viselek. Legközelebb talán már azt is szabályozni akarja valaki?
Az SI a verseny része, nem a sportruházaté. Olyan rendszeré ami nem egyéni (egó), ha nem az egész mezőnyre kihat. A rendszer bevezetése utmutatás egy versenyzési elvre. Azt szerettem volna (nagy nehezen) megvilágítani, hogy értelmetlen az anyagi pénztárcát megerőltető beruházások. Aki valaha meg akarta mutatni milyen jó, azt tegye meg F-N 21 ben. (Csonti szavaival élve: ne most mutassák meg neki, hogy jobbak nála; adott 2 évtizedet erre mindenkinek) Most is van arra lehetőség, hogy valaki a versenysportban keresse a megmérettetést. A szenior a mesterek versenye. Én továbbra is a tökéletességre megyek, lassúló lábakkal és romló szemekkel. Nem igazán érdekel, hogy Miki vagy Egé től mennyit kapok.
Nem hinném, hogy a válogattunk attól lenne jobb, ha érintősek lennének a pontok.... talán többet kellene edzeni. Talán meg kellene futni azokat az időket amit az elődeik (20-30-40 éve) . Bozán Gyuri (1970 magyar bajnok) tudott 2.40 futott maratonin dorcóban, folytatni hosszú lenne a sor ezért nem teszem.
Keressük azokat a megoldásokat amiről azt hisszük, hogy ettől talán jobbak leszünk, miközben palástoljuk a lényeget. Beállunk egy talán értelmetlen fogyasztói magatartásban. Nem szeretném, ha azt hinnék, hogy ellene vagyok az "air"-nak. Kupaversenyen tegyenek amit karnak. Én mint magánember döntök, hogy elmegyek vagy sem. Ha értelmét látnám bérelnék vagy veszek "air"-t ekkor. De a magyar bajnokság az egyenlő feltételek küzdelme. Ez nem cipő kérdése! Központilag az MTFSZ felel azért, hogy a RENDEZÉS biztosítsa az egyenlő feltételeket. Ezért sem értek egyet a kérdőívvel, mert sugallja, hogy felhatalmazást vár, hogy változtasson.
A magyar bajnokság akkor fair, ha a rendezés fair. Én szögesben megyek, de az az én magánügyem, hogy milyen pontok várnak: az az MTFSZ-é.
Továbbra is mélységes tisztelet mindenkivel szemben
Szieberth Péter
PVM
u.i: nincs szlovák rendszámú autóm, betartom a szabályokat. Magyar bajnokságra szlovákiába megyek, ha a szlovák bajnokság magyarorszábon lesz. Mert fontos az összefogás.
-- Eredeti üzenet --
Feladó: miklos mets<miklos.mets at gmail.com><mailto:miklos.mets at gmail.com>
Címzett: Kelemen János<kelemen.janos111 at t-online.hu>, tájfutó lista<tajfutas at lazarus.elte.hu><mailto:kelemen.janos111 at t-online.hu>
Elküldve: 2019. május 30. 20:47
Tárgy : Re: [Tajfutas] SI Air+ merre tovább?

és fogadjunk, szlovák rendszámú autóval járnál, ha lehetne, megúszva a gyorshajtást, nem hozzájárulva az utak felújításához, de ha kátyútól kapsz defektet kivered a közutkezelőből a kárt, de minimum gyakran szóvá teszed a hazai utak állapotát és a közlekedési morált:-)

Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu<javascript:O.F(%60kelemen.janos111 at t-online.hu%60)>> ezt írta (időpont: 2019. máj. 30., Cs, 20:25):

Kibicnek semmi nem drága. :)) És még napi versenyengedély díjat sem fizetek, mert ha szökő évente elindulok egy versenyen, akkor nyílt kategóriába nevez be a külföldi klubom. XHOM

Amúgy szúróbélyegző párti vagyok: https://worldorienteeringday.com/wp-content/uploads/2019/05/6538_20190519_181421.jpg
2019.05.30. 17:56 keltezéssel, miklos mets írta:
kibicek szavazata, - versenyengedély nélkül, ami egyenlő számomra  a minimális lojalitás hiányával, -érvénytelen :-)


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu<javascript:O.F(%60Tajfutas at lazarus.elte.hu%60)>
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
________________________________
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

Jelen levél üzleti, illetve személyes információkat tartalmaz, amelyek jogosulatlan felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala tilos. Ha nem Ön a címzett, kérjük értesítse a levél küldőjét, és haladéktalanul törölje a levelet.

This e-mail contains confidential business and personal information; unauthorized use, forwarding, disclosure is prohibited. If You are not the intended recipient, please notify the sender immediately and delete this e-mail from your system.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190531/6e28d644/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list