[Tajfutas] Őrség Kupa eredmények

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2019. Már. 26., K, 07:22:45 CET


én csak Gratulálni tudok a rendezőknek! nekem minden tetszett! Főleg a második nap.Gyönyörű vidék,bozót nélküli erdő. Élvezet volt futni! Egy "hiba" azért összejött..............nem volt (sör) büfé.. ..Örültem hogyott lehettem (és igazi tavasz volt)!   Mégrgyszer.    Köszönöm a versenyt!!         lujipapa...
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Kristóf Győrffy<kristof.gyorffy at gmail.com>Címzett: Lista<tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2019. március 25. 20:59Tárgy : [Tajfutas] Őrség Kupa eredmények

Kedves Tájfutók,
köszönjük min versenyzőnek a részvételt a hétvégi Őrség Kupán! Bízunk benne, hogy a napsütötte őrségi terepekről szép emlékeket vittetek haza idén is. Várunk vissza Bennetek jövőre!
Az eredmények és a rangsorpontok már elérhetők az MTFSZ Adatbankban.
A két nap alatt 6 ország 39 klubjának versenyzői álltak rajthoz, és varázsoltak igazi tavaszi versenyhangulatot az őrségi erdőkbe.
Amennyiben visszajelzésetek van a versenyről (legyen szó akár dicséretről, akár a jövőben fejlesztendő dolgokról), a futniiskell at gmail.com címen szívesen fogadjuk - fiatal szervezőgárdánknak minden konstruktív észrevétel sokat segít a jövőre nézve!
Üdvözlettel,az Alpokalja SK csapataGyőrffy Kristóf
_______________________________________________

Tajfutas mailing list

Tajfutas at lazarus.elte.hu

http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190326/4d42fb5a/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list