[Tajfutas] Barátság Kupa 2019

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2019. Jún. 28., P, 07:11:07 CEST


Kedves Sporttársak!

Sok szeretettel várunk Benneteket idén augusztusban is Ausztriába, valamint az Őrség és a Vendvidék határára, egy különleges versenyre a Barátság Kupára.

Az idén először lesz hat napos a verseny, aminek első három középtávú futamára kerül most Ausztriában sor, a Deutsch Kaltenbrunn melletti erdők a technikás terepek kedvelőinek sok csemegét tartogatnak majd, a Magyarországi három futam a tavalyi OB terepének alig, illetve a tavalyi térképre végül fel sem került Apátistvánfalva melletti csodaszép Őrségi - Vendvidéki terepein kerül megrendezésre.

A versenykiírást elérhető a verseny honlapján:
https://friendship-cup-2019.webnode.hu/kiiras/

Ha már a rangsorolással járó terheket nem tudjuk vállalni az idei évben sem, szeretnénk azzal vonzóvá tenni az eseményt az utánpótlás korosztálynak, hogy kifejezetten kedvezményes nevezési díjat biztosítunk számukra. Szeretnénk ezzel is segíteni a családokat és az utánpótlás nevelő klubokat, hogy a nyár derekán technikás pályákon készülhessenek a fiatalok az őszi nagyobb versenyekre. Ennek a korosztálynak a részvételét kedvezményes kempingezési lehetőséggel is segíteni igyekszünk mindkét országban!

Érdemes lehet kihasználnotok, hogy június 30-ig kedvezményesen lehet előnevezni az entryben:
http://nevezes.mtfsz.hu/index.php?page=414&event=6536

A környéken a versenyek után sok kellemes nyári kikapcsolódási lehetőség is adott, így reméljük, hogy sokan lesztek, akik tájfutással a családdal együtt töltitek ezt a hat napod Ausztriában és Magyarország nyugati határszélén augusztusban!

Barátsággal:
Hites Viktor
ötletgazda és főrendező:)

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190628/be13f5f5/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list