[Tajfutas] ÉOB eredményhirdetés kapcsán

honfig at szuperinfo.hu honfig at szuperinfo.hu
2019. Jún. 22., Szo, 10:48:43 CEST


Sziasztok,

 

Isti rövid dolgozata velem együtt a hozzáértő többség véleményét bírja, ami nem változtat azon a tényen, hogy az Éjszakai OB eredményhirdetésének hagyományát, pontosabban a verseny végét követő ceremónia megtartásának illendőségét megszüntetni tervezik

a rendezők. Azt a pillanatot, melyet azoktól vesznek el, akik helyezést érnek az ÉOB-on, s másnap délután 16 órakor nincsenek ott – bármilyen okból is -, azt nem lehet pótolni.

Tavaly ősszel Tázláron a 3 napos OB minden egyes napján külön-külön eredményhirdetést tartottak, mert így illik. Nemcsak ott, hanem minden más sportágban ez a normális, hogy a verseny végeztével a legjobbak átvehetik a díjaikat ( kerékpár, úszás, atlétika, stb.)

Idén eddig két éjszakai versenyen volt szerencsém rajthoz állni, s mindkét alkalommal megvárták és megtapsolták a célban tartott eredményhirdetésen dobogóra szólítottakat. Mert ezt így illik…közvetlenül a versenyt követően!

 

Üdv,

 

Fifi

 

 

 

 

 

 

 

 

From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of István Zsebeházy
Sent: Saturday, June 22, 2019 9:51 AM
To: lazarus <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] ÉOB eredményhirdetés kapcsán

 

Nyilvánvalóan az volt ennek a célja, hogy a másnapi OB-n indulók ne éjjel 3-kor érjenek haza/szállásra, mert bár a régi kedvenc ÉOB-Dreher maratonváltó páros hangulatát idézné (ráadásul sokunk futott anno két csapatnak is másnap), de mégsem egészséges. Egyébiránt ezt az egész derbit októberre kéne tenni, mint 2014-ben a miskolciak. Azután az éjszakai OB után hamarabb kerültem ágyba mint a mostani rajtidőm (0:12). Na az tuti hogy az én célba érkezésemkor már csak 1-2 rendező fog ott lézengeni és a levezetést is már csak a Toi-toi szippantós kocsi romantikus dallama teheti hangulatossá.

 

Zsebe Isti

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190622/af687b2e/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list