[Tajfutas] XIII. Nógrád Nagydíj - Trail multiNavigátor Garmin várfutás

c-sport at silva.hu c-sport at silva.hu
2019. Ápr. 18., Cs, 15:50:27 CEST


Sziasztok, 

A várfutásra is még lehet jelentkezni  egészen húsvét utáni keddig. 

Ha úgy érzitek lesz erőtök ne hagyjátok ki. 

nevezni itt lehet.  HA van Nográdnagydíj mindhárom napjára nevezésetek akkor 1.000Ft a nevezési díj és minden teljesítő ebédet is kap a befutó érem mellett. . 
https://www.multinavigator.hu/termek.php?id=8746 

 

 

Nevezzetek, 

Guttmann Zoli

multiNavigátor terepfutók boltja <http://www.multinavigator.hu/>  

 

From: mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com [mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com] On Behalf Of Kovács Gábor
Sent: Thursday, April 18, 2019 12:31 AM
To: MTFSZ egyesületek <mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com>
Subject: XIII. Nógrád Nagydíj információk

 

Sziasztok!

 

A Nógrád Nagydíjra <http://nogradnagydij.hu/>  a második nevezési határidőig minden korábbi évnél több nevezés érkezett az egyéni kategóriákban.

Aki szeretne még nevezni, az április 18-án csütörtökön éjfélig megteheti az Entry-ben.

Utána az Entry-t az egyéni versenyekre (éjszakai illetve 2 napos nappali) vonatkozóan lezárjuk, később már csak az info at nogradnagydij.hu <mailto:info at nogradnagydij.hu>  címen lehet nevezni a rajtlistába besorsolt üres helyek erejéig.

 

A 3x3-as váltóra <http://nogradnagydij.hu/index.php/3x3-valto-2019>  április 21-én vasárnap éjfélig lehet még az Entry-ben nevezni.

Kérjük, hogy amelyik klubnak több váltója is van egy adott kategóriában, a váltók közötti erősorrendet is adja meg (az Entry-ben a “Név” mezőbe lehet beírni, pl: SPA-1, SPA-2, stb.).

Ha nem adjátok meg vasárnap éjfélig, akkor mi fogjuk ezt beosztani.

Ennek az a jelentősége, hogy a rajtszámokat a tavalyi eredmények alapján osztjuk ki, tehát a hosszú pályán a tavalyi győztes Tipo csapata kapja az 1-es rajtszámot, stb., a rövid pályán pedig a DTC-é a 101-eset.

Lehetőség van a váltóknak fantázianevet is adni, ezt is a “név” rovatba írjátok (ha nagyon hosszút választotok, annak csak az első része fog megjelenni – 10 karakter).

 

Mindkét hosszúságú pályán a családi váltókat szokásos módon külön is értékeljük. Azaz egy családi váltó akár kétszer is dobogóra kerülhet, egyrészt a saját kategóriájában, másrészt a hosszú vagy rövid pálya családi versenyén.

Ahol a nevekből nem egyértelmű a családi összetartozás, ott kérjük az Entry “Megjegyzés” rovatába írjátok be, hogy “Családi”.

 

Április 21-e után már a váltóra is csak e-mailen lehet majd nevezni.

A névszerinti váltó-összeállításokat viszont még április 26-án, pénteken este 20:00 óráig meg lehet adni az Entry-ben, vagy a honlapról letölthető nevezési lapot <http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/20807/tipus/render>  kitöltve és az info at nogradnagydij.hu <mailto:info at nogradnagydij.hu>  címre elküldve.

 

Jó felkészülést kívánunk!

Rendezőség

  

-- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „MTFSZ tagszervezetek” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com>  címre.
Ha üzenetet szeretne küldeni ebbe a csoportba, küldjön e-mailt a(z) mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com <mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com>  címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/9F4041C69553461A8ADB98186168CF30%40UserPC <https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/9F4041C69553461A8ADB98186168CF30%40UserPC?utm_medium=email&utm_source=footer> .
További lehetőségekért látogasson el ide: https://groups.google.com/d/optout.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190418/aa31ab30/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 5145 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190418/aa31ab30/attachment.jpg>


More information about the Tajfutas mailing list