[Tajfutas] XIII. Nógrád Nagydíj - új információk

Kovács Gábor borea at is.hu
2019. Ápr. 7., V, 00:44:12 CEST


Sziasztok!

A közelgő XIII. Nógrád Nagydíjjal kapcsolatban a következő új információkat tesszük közzé:

- Frissítettük a pályaadatokat a honlapokon. Az éjszakai, a középtávú és a 3x3 váltó futamok végleges pályaadatai már megtalálhatók, hamarosan a vasárnapi normáltávú pályák adatai is felkerülnek (a tervezett távok már ennél a futamnál is olvashatók).
- A szenior kategóriákban a Nógrád Nagydíj az idei Szlovák-Magyar Szenior Találkozó hazai versenye. A két nappali egyéni futam szlovák rangsoroló verseny is. A szlovák ellenfelek nevezéseit jellemzően a szlovák nevezőrendszerben lehet figyelemmel kísérni.
- Felkerült a honlapokra a szombat délutáni 3x3 váltó részletes versenykiírása. Aki volt már ilyen 3x3 váltón, az nagyjából tudja, mire számítson, aki esetleg még nem, ebből tájékozódhat. Nagyon pörgős, izgalmas verseny! A nevezési határidőig elegendő csak az indítandó váltók darabszámát és kategóriáját megadni. A névszerinti nevezés határideje április 26.
- A verseny honlapjának galériájába felkerült néhány új terepfotó.
- A verseny eredményhirdetésén több kategóriában hollókői kézművesek által felajánlott díjakat fogunk átadni. Listájuk megtalálható a honlap “Támogatók” moduljában.
- A péntek esti éjszakai versenyen is érdemes rajthoz állni. Azon túlmenően, hogy jó felkészülési lehetőséget biztosít a júniusi Éjszakai OB-ra (még a terep is hasonlít), egy támogatónk jóvoltából, aki az éjszakai versenyformát kívánja népszerűsíteni, minden kategóriában (a Nyílt Kezdő kivételével) ahol legalább 5 induló érvényes eredményt ér el, a kategória győztese pénzdíjazásban részesül.

A kedvezményes nevezési határidő április 8-án hétfőn éjfélkor jár le.

Mindenkit szeretettel várunk!
SDS & BBB rendezők

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190407/f908d54d/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: NN%20emblema%20kicsi%202019[2].jpg
Type: image/jpeg
Size: 18919 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190407/f908d54d/attachment.jpg>


More information about the Tajfutas mailing list