[Tajfutas] őrségi ob - nullidő kérdése

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2018. Sze. 3., H, 22:42:37 CEST


Szia Gerzson!

Egy Barátság Kupán, ami nyáron van, amikor sokkal tovább van világos és max egy óra alatt lemegy a rajt, nem lenne feltétlenül problémás a 11:00 null idő (max a meleg miatt), de egy OB-n ahol szinte garantáltam 180 percig tart a rajt és haza kell érni Debrecenbe is nem pont ez a helyzet… Egyébként meg a Barátság Kupa esetén is azt javasolnám, hogy áldozz rá 3-5000 Ft-ot a szállásra, és ne utazz oda-vissza naponta 8 órát…

Kérem, hogy mások szempontjait is vegyétek figyelembe!

üdv. Viktor

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kéri Gerzson
Sent: Monday, September 03, 2018 10:36 PM
Cc: Lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: Re: [Tajfutas] őrségi ob - nullidő kérdése

Végre az autósok is észreveszik, mennyire nem jó távoli verseny esetén a 10 órai 0 idő. Számtalan jó Zala megyei versenyről lemaradtam az elmúlt években, ahol 11 órai 0 idő esetén oda tudtam volna érni vonatos-buszos közlekedéssel, de 10 órai 0 idő (ami volt mindig) esetén nem. Aki a K-i határ közeléből utazik a Ny-i határ közelébe (vagy fordítva) annak persze a 11 (vagy 12) órai 0 idő esetén is szüksége van előző éjszakai szállásra, viszont abból nekik se nagyon van előnyük, ha az ország centrális részéből utazók is fölöslegesen plusz szállásra vannak kötelezve.

Üdv:
KG

Szabolcs Tornai <tornai.szabolcs at gmail.com<mailto:tornai.szabolcs at gmail.com>> ezt írta (időpont: 2018. szept. 3., H, 22:26):
Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az őrségi ob 10 órás nullidejéről és arról, hogy ezáltal mindenki kivétel nélkül kötelezve van plusz szállásköltségre. Miközben lehetne 12 órakor is az első rajt, és akkor lehetne reggel is utazni.
Sz.
______
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20180903/faa864e1/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list