[Tajfutas] WUOC2018 long (Privát)

Horváth Sándor SHorvath at telenor.hu
2018. Júl. 20., P, 10:38:47 CEST


Sziasztok !

Csak hogy ellentmondjak :-)
A svájci Zbinden ugyanest az alternatívást választotta - most ő épp a 3.
Ezen a szakaszon ő nem kapott a most vezető  Kuukka -tól .

Az északiak alapvetően nem kerültek idáig.

Szóval ez egy valós választásnak tűnik így gép mellől ...

üdv :Sanyi


-----Original Message-----
From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kelemen János
Sent: Friday, July 20, 2018 9:59 AM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] WUOC2018 long

Bocsánat, hogy asztal mellől osztom az észt. A férfi 13-14 átmenet nagyon hosszú. Az átmeneten ennek ellenére nem látok választási lehetőséget. A vonal mellett kell haladni kis kilengésekkel, kihasználva a hosszú széles tetőket. Szembefutni a 5-6 átmenetet teljesítőkkel.
Peregi Dani közép-európai módon kerül, de az átmenet elején már a teljes átmenet 1/4-t merőlegesen tette meg, így egy métert nem haladt a 14-s pont felé, és ezt a kitérést még vissza is kell adnia, ezzel másfélszer hosszabb lesz az útvonala. Nagyon sok felfogóvonal van az iránymenetes átmenetben. Kevesen választják ezt a kerülést.

Lásd. melléklet

Janó



Jelen levél üzleti, illetve személyes információkat tartalmaz, amelyek jogosulatlan felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala tilos. Ha nem Ön a címzett, kérjük értesítse a levél küldőjét, és haladéktalanul törölje a levelet.

This e-mail contains confidential business and personal information; unauthorized use, forwarding, disclosure is prohibited. If You are not the intended recipient, please notify the sender immediately and delete this e-mail from your system.



More information about the Tajfutas mailing list