[Tajfutas] MTFSz Közgyűlés (március 3.) előterjesztései

Zakarias.Janos torekves at yahoo.com
2018. Feb. 20., K, 12:04:05 CET


Tisztelt Tagszervezetek!
A SAS-SZV közös javaslatában félreérthető információt tett közzé. A javaslat támogatói között nem szerepel (többek között) a TSE a bajnoki pontverseny 15. helyezettje, így úgy tűnik, nem támogatjuk a javaslatot. A valóság ezzel szemben az, hogy meg sem kérdeztek minket, így nem tudtuk sem támogatni, sem ellenezni.Remélem, hogy a félreinformálás és a demokráciadeficit nem fog sportágunkban eluralkodni.

Dr. Zakariás János
TSE 

    Le mardi 20 février 2018 à 10:25:32 UTC+1, Magyar Tájékozódási Futó Szöv. <iroda at mtfsz.hu> a écrit :  
 
 Tisztelt Tagszervezetek!
Mint arról korábban tájékoztattunk Benneteket, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség éves Közgyűlése 2018. március 3-án szombaton 9:30-tól (megismételt Közgyűlés 10:00-tól) lesz a Magyar Sport Házában.
Az MTFSz elnöksége tegnapi ülésén a Közgyűlés elé terjesztette a Közgyűlés által elfogadandó jelentéseket: a 2017. évi gazdasági jelentéseket, a 2018. évi pénzügyi tervet, illetve a 2019. évi Szövetségi tagdíjról szóló javaslatot.
Az Alapszabályban meghatározott határidőig két tagszervezeti javaslat érkezett, melyeket az Elnökség szabályosnak nyilvánított és ezáltal a Közgyűlés dönthet róluk.
Az összes dokumentumot, köztük a két tagszervezeti javaslatot megtaláljátok az MTFSz adatbankjában: http://adatbank.mtfsz.hu/dokumentum/show/dokumentum_id/116/dokkategoria_id/6 az MTFSz Alapszabálya lehetővé teszi, hogy a Közgyűlési anyagokat elektronikus úton adjuk közzé, így azt papíralapon nem kapjátok meg (aki szerette volna, megkérhette papíralapon őket, de nem volt ilyen tagszervezet).
Még egyszer a link: http://adatbank.mtfsz.hu/dokumentum/show/dokumentum_id/116/dokkategoria_id/6
Várunk Benneteket március 3-án a Közgyűlésen!
Tisztelettel,
Less ÁronfőtitkárMagyar Tájékozódási Futó Szövetség 

-- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „MTFSZ tagszervezetek” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com címre.
Ha üzenetet szeretne küldeni ebbe a csoportba, küldjön e-mailt a(z) mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/32682.1519118730%40mtfsz.hu.
További lehetőségekért látogasson el ide: https://groups.google.com/d/optout.
  
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20180220/d666e801/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról