[Tajfutas] kedvezmény a rajtengedélyes versenyzőknek a Tájfutó Maratonon és a Megasprint Rallyn

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2018. Feb. 15., Cs, 11:05:44 CET


Sziasztok!

Aki már nézte a Tájfutó Maraton és Megasprint Rally idei kiírását láthatta, hogy az éves MTFSZ rajtengedéllyel rendelkezők az MTFSZ által megállapított napi versenyengedély költségét kedvezményként érvényesíthetik.

Sajnos az entryben úgy tűnik nincs lehetőség a kedvezményt jelezni, és egyből igénybe is venni, a rendszer a teljes díjat számolja fel mindenkinek.
Természetesen jó lenne, ha ezt a dolgot a Szövetség informatikai oldalról megtámogatná, hogy ebbe ne a versenyzők és a rendezők örüljenek majd bele, de félek ez az év első rangsoroló versenyéig már nem fog megtörténni...
A saját nevező rendszerünkben ezt meg tudnánk oldani, csak oda egyrészt hatalmas munka lenne minden tájfutó adatát feltölteni, másrészt a hazai tájfutó versenyeket a mezőny, azért mégis az entryben keresi egyelőre még ha van már több egyesületnek is saját online nevező rendszere.
A fentiek miatt a megértéseteket és türelmeteket kérjük ezúton is!

Mindenesetre azt gondoltam nem árt, ha tudjátok, hogy a feltüntetett nevezési díjaink az éves versenyengedéllyel nem rendelkező versenyzőkre vonatkoznak!

Várunk szeretettel Benneteket az idei versenyre, igyekszünk előzetes pályaadatokkal szolgálni még a kedvezményes nevezési határidő lejárta előtt, de alapvetően a tavalyi prológ pályaadatait, és a tavaly előtti ugyanezen a terepen, csak nagyobb részt a déli részen rendezett verseny pályaadatait tájékozódás képpen nyugodtan használhatjátok a kategória választáshoz!

üdv. Viktor


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20180215/6f44d266/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról