[Tajfutas] Köszönet az OCSB rendezőinek

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Okt. 16., H, 09:52:09 CEST


Kedves Rendezőség!

Bár csapatban nem volt lehetőségem rajthoz állni, de a magam és a család nevében szeretnénk köszönetet mondani a nyílt kategóriában való indulási lehetőségért, a gyerekversenyért és az óvodáért az OCSB-n.

Szép volt az erdő, gyönyörű az idő, odafigyelős a nyílt "hosszú" pálya (bár a meredek felfeléket eléggé egyenesbe kaptuk:)), nagyon kedvesek voltak az óvodában és a gyerekversenyen a segítők, alig bírtuk Gergő nyereményeit hazahordani, de most legalább fejlesztheti zenei képességeit a kapott kis zeneszerzámmal, és ma már az oviba is vitte természetesen a szombaton nyert plüss oroszlánt, és a szerencse "arany" kalózpénzt. Finom volt a vadragu leves is a büfében, amihez a sörhöz hasonlóan valóban egy kicsit nehezen lehetett hozzáférni. Még az erdészeti út sem volt rosszabb állapotú, mint a lókúti, sőt.:)

Szóval nagyon kellemes mozgásban, családi kikapcsolódásban lehetett részünk, még ha országos bajnoki címért, pontokért nem is volt lehetőségünk harcba szállni.

Vasárnapra a SPAR Maraton stafétát választottam, a család meg az Állatkertet, az is élmény volt a maga nemében, de így utólag bátran állíthatom, hogy egy a szombatihoz hasonló vasárnapi családi mozgást biztosan jobban élveztünk volna.

Hasonlóan kellemes élményeket kívánok mindenkinek a hétvégi ONEB-re.

üdv. Viktor
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20171016/65aa0589/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról