[Tajfutas] OB - rajtkarantén?

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2017. Okt. 16., H, 09:40:43 CEST


Szia Skuló!%

Általában nem szoktam vitázni a versenyproblémákon,de most úgy érzem szólnom kell. Az értesítőben (az én olvasatom szerint) pontosan az van amit Gera Tibi írt!  Üdv       lujipapa

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Scultéty Márton<marton.scultety at mtfsz.hu>Címzett: Tibor Gera<gera.tibor at szegedivasutasse.hu>, tájfutó lista<tajfutas at lazarus.elte.hu>, Viniczai Ferenc<vinicz at freemail.hu>Elküldve: 2017. október 16. 8:30Tárgy : Re: [Tajfutas] OB - rajtkarantén?

Szia Tibi!

Ha jól értem, Ti logikus és versenyzőbarát módon azt szeretnétek, hogy a cél(karantén)ból ne lehessen kijönni 40 és 140 perc között (de bemenni lehet), és 140-ig ki kelljen érni a rajtba (karantén2). A kettő közt meg a parkolóban lehet lenni a korán érkezőknek, de oda bármikor lehet érkezni.
Ehhez képest az értesítő mást mond (le van írva szövegesen is, és az ábrán is, hogy a parkolóba kötelezően be kell menni 40-ig), de még a Te leveled is (célba menni lehet 10:40 után, csak kijönni nem).
Ha igazam van, akkor javítsátok lécci az értesítőt, és - okulva a CSB-k egyik hibájából - azt kommunikáljátok is a listákon! (És akkor már bele lehetne tenni az óvodát is, meg az egyéb esetleges változásokat.)

Üdv,
Skuló Marci

2017. október 16. 7:17 Tibor Gera írta, <gera.tibor at szegedivasutasse .hu>:
Sziasztok!
Az 1-as karanténba, ami egyben a parkoló is, az országútról bármikor bemehettek (ez a lényege az 1-es parkolónak), de 10: 40 után már nem mehetsz be a célba és 140-ig be kell érned a 2-es karanténba. Ezért lett az egész kitalálva.Csak a rajtszámod felvételéről és a parkolóba jutásáról kell gondoskodnod.
Gera Tibor

_______________________________________________

Tajfutas mailing list

Tajfutas at lazarus.elte.hu

http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20171016/7b617c6e/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról