[Tajfutas] Vakáció Nagydíj szombati napjának megközelítése

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Jún. 28., Sze, 07:13:19 CEST


Kedves Sporttársak!

Maródi Máté sporttársunk felhívta a figyelmünket, hogy elnéztük a Cuha vasút menetrendejét, és téves (munkanapi) adatok kerültek be a tegnap felrakott értesítőbe a Vakáció Nagydíj szombati futamának megközelítésére vonatkozóan. Az értesítőt emiatt módosítottuk és lecseréltük az MTFSZ portálon.


A vonatok helyes (az én vonatom hétfőn Vinyéről 10 percet késett, este visszafelé már pontosan érkezett az ellenvonat:)) indulási ideje:

Vinye (Győr irányából) - Porva-Csesznek vasútállomásra: 12:50

Zirc (Veszprém irányából) - Porva-Csesznek vasútállomásra: 11:31



Vonatok vissza a célból:

Porva-Csesznek vasútállomásról - Vinye (Győr irányába): 17:49, 19:58

Porva-Csesznek vasútállomásról - Zirc (Veszprém irányába): 16:55, 19:05



Azaz Figyelem! Zirc irányából csak a délelőtti vonattal tudtok jönni, a visszafelé vonatok pedig kicsit később indulnak!



Aki nem érné el a délelőtti Zirci, vagy a 12:50-es vonatot Vinyén, annak a Vinyéről gyalog történő megközelítést javasoljuk a csodaszép Cuha-szurdokon keresztül egy 5 km-es kellemes sétával/kocogással.


Ma még kánikula lesz az országban, de holnaptól jön újra egy kis lehűlés, a 25 fok körüli csúcshőmérsékletet jeleznek előre így az amúgy is hűvösebb üreg erdőkben kellemes futásra van kilátás az idei Vakáció Nagydíj mindhárom napjára. Szombatra jósolnak némi esőt is errefelé, nem túl nagyot, azt is inkább délelőttre, így reméljük, hogy kellemes élmény lesz az idei Vakáció Nagydíj minden futama, azoknak, akik ellátogatnak a Magas-Bakonyba. Csereruha a biztonság kedvéért azért nem árt szombaton a hátizsákba.

üdv. Viktor
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170628/3fee38ce/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról