[Tajfutas] Veszprém megyei középtávú és váltó bajnokság eredményei

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Jún. 20., K, 09:04:32 CEST


Kedves Tájfutók!

Vasárnap a KOB-VOB-ra felkészülésként lezajlottak a Veszprém megyei középtávú és váltó bajnokság küzdelmei a rendkívül szép és technikás fenyőfői terepen, ami elsősorban a jelentős szintnek köszönhetően érezhetően komoly kihívás elé állította fizikailag is a mezőnyt.

A rendezőségnek is nagy kihívást jelentett, hogy a Vakáció Nagydíjra készülve kellett átszerveznünk ezt a nyári regionális rangsoroló versenyünket két héttel későbbre, hogy a kétszer elhalasztott közös Vas-Veszprém-Zala megyei bajnokságok helyett meg tudjuk rendezni a megyei Szövetségünk felkérésére az önálló Veszprém megyei bajnokságokat. Az elhalasztott Vakáció Nagydíjnak péntek szombati futamát pótolandó pedig a Fenyőfő Kupát, mindezt úgy, hogy a Vakáció Nagydíjra is még rendelkezésre álljon az új Porva-Csesznek vasútállomás melletti terepünk mellett a fenyőfői terep egyik legszebb, legtechnikásabb része a Sándor-hegy.

Aki megtisztelt minket és eljött a futamokra bízunk benne, hogy jól érezték magukat, és a verseny a segítette a közvetlen felkészülést a bajnokságokra is. A helyszíni visszajelzések alapján úgy tűnt, aki eljött az jól érezte magát, amihez alighanem a kellemes időjárás is hozzájárult, a kiváltó tájfutó terepek mellett.

A mostani futott kilométer átlagokat látva, a halasztás miatt az OB-k után jövő hétvégén megrendezésre kerülő, Vakáció Nagydíj tervezett pályáiból faragni fogunk egy kicsit, hogy jobban közelítsenek majd a győztes idők a középtávú versenyekéhez, mert most a legtöbb kategóriában ezeken a mezőny jócskán felül futott. (Pályakitűzőként persze azt remélem, hogy például Bakó Áron, és Szerencsi Ildi sikeresen hozták volna a győztes időt, ezeken a fizikailag és technikailag is komoly kihívást jelentő pályákon, de ők sajnos nem jöttek el a mostani futamokra.:))

Veszprém megyei középtávú bajnokság eredményei:
http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/16203/tipus/render

Veszprém megyei középtávú bajnokság részidők:
http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/16204/tipus/render

Veszprém megyei váltó bajnokság eredményei:
http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/16205/tipus/render

Veszprém megyei váltó bajnokság részidős eredményei:
http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/16206/tipus/render

Kívánunk sikeres szereplést mindenkinek a hétvégi OB-kon, de különösen a Veszprém megyei versenyzőknek!

üdv. Viktor

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170620/97a65038/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról