[Tajfutas] Ma jár le a kedvezményes nevezési határidő az augusztusi Barátság Kupára!

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Júl. 20., Cs, 10:19:56 CEST


Kedves Sporttársak!

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy ma jár le az augusztusi Barátság Kupának az első, kedvezményes nevezési határideje, holnaptól már a normál áras nevezési díj lesz érvényes.

Az idei verseny péntek-vasárnapi futamai ismét az Őrségben lesz, technikás, többségében jól futható őrségi vegyes szálerdőkben, a korábbi Hársas-tó térképünk Farkasfa felé kibővített térképén. Első két nap Farkasfán, a Csaliti Vendégháznál lesz a cél. Első nap a tavalyi Hársas-tó térképünk legtechnikásabb részén haladnak majd a pályák, mielőtt a Farkasfai új részre érnének. Második nap teljes egészében új terepet használunk majd. A harmadik futam a Hársas-tó szabadstrandján lévő céllal kerül megrendezésre. A hétfő-keddi futamokat, Ausztriában Deutsch Kaltenbrunni tájfutó barátaink térképén, terepén rendezzük a Rauchwarti fürdőtónál. Első két nap a Csaliti Vendégház kempingje biztosít a futamok után fürdési lehetőséget, míg a másik három nap a Hársas-tó illetve a Rauchwarti fürdőtó nyújt lehetőséget a felfrissülésre. A farkasfai kempingben 1500 Ft/fő/éj áron lehet sátrazni!

A kategóriák győztesei minden nap tárgyjutalomban részesülnek, lesz a nyeremények között házi készítésű lekvár, szörp és a Marth Biohof gyümölcslevei is.

Jó felkészülési lehetőség lehet ez a nyári nyaralós versenyünk a kikapcsolódás mellet már a 2018. évi őrségi országos bajnokságra!

Várunk sok szeretettel Benneteket!

Barátsággal a rendezőség nevében:
Hites Viktor
a versenybíróság elnöke

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170720/b765b77b/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról