[Tajfutas] ROB

Tóth Eszter t_eszter at t-online.hu
2016. Sze. 14., Sze, 21:51:27 CEST


Kedves Márk!

A Tipo kupákon mindíg van tisztálkodási lehetőség, a legtöbb esetben zuhanyzó használattal, Lacó jolvoltából.
Ezt a tényt ezentúl a kiírásban és az értesítőben is ki fogjuk emelni!

Üdv. Tóth Eszter

On 14 Sep 2016, at 21:15, Márk Gárdonyi <mark.gardonyi at gmail.com> wrote:

> Szerintem a tisztálkodási lehetőség hiánya a versenyeken komoly probléma. Sajnos nem mondhatom azt, hogy nem megyek el arra a versenyre, ahol ez nem megoldott, mert akkor egyáltalán nem versenyeznék. Ha legalább néhány versenyen lenne ilyen lehetőség, akkor viszont a nevezések eldöntésénél ez egy tényező lenne nálam.
> 
> Üdv,
> Gárdonyi M.
> 
> 
> 
> 2016. szeptember 14. 20:57 László Pap írta, <paplaco56 at gmail.com>:
> Sziasztok!
> 
> Csak egy pillanatra zavarok.
> Már jó pár éve hirdetem a mobil zuhanyzó szolgáltatásomat.
> Egyik rendező csapatnak sem kell, (kivéve a 24 órás versenyrendezőknek. Meg a miskolci hungira is kierőszakoltam.) viszont a versenyzők meg tán igénylik.
> Szlovéniában, cseheknél és a szlovákoknál használják. Mi magyarok a rendezők szerint inkább hasonlítunk a XVIII századi franciákhoz. :)
> 
> Lacó
> 
> 2016. szeptember 14. 17:58 Ábel Pintér írta, <pinterabel93 at gmail.com>:
> Kedves Eszmecserélők!
> 
> Mivel tavaly személy szerint én garantáltam - ráadásképpen publikusan -, hogy az idei versenyen biztosan elegendő mennyiségű toalett lesz, és a visszajelzések szerint ezt a vállalásomat csúnyán buktam, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne írjak ez ügyben.
> 
> Kezdeném egy bocsánatkéréssel: Elnézést kérek mindenkitől, akinek ez a versenye előtti percekben problémát okozott!
> 
> De hogy mi is történt, illetve hogyan is zajlott a felmérés:
> Szvsz a selejtezőben talán ez még kisebb probléma, a döntő a kritikus.
> Úgy gondoltuk, hogy a selejtező épületében található két mosdóhelység, a benne lévő 3 (női) és 1+2 (férfi) könnyítési lehetőséggel elegendő lesz 5 mobiltoalettel kiegészülve. Ha gyorsan utánaszámolunk, ez 8+2 opció, ha felrúgjuk a nemenkénti bontást.
> Ennek ellenére csodálkoztam, hogy az aszfaltos focipályán hosszában végig állt a sor.
> 
> A döntő rajtjaként alkalmazott középiskolában az Igazgatónő igencsak közreműködőnek tűnt, partner volt elég sok mindenben, így az épületen való átjárással párhuzamosan engedélyezte az ott 2 szinten lévő mosdók kinyitását is. A portás már nem volt ennyire jó arc sajnos, a vele, ott a helyszínen való egyeztetés során nem lehetett megértetni, hogy meg lett ígérve a 7 ülőkés és további pár darab (uraknak) álló alternatíva ajtajának kinyitása.
> Én a terepet biztosítottam a nullidő előtti percekben, és nem volt kapacitásom még a nyitott ajtók ellenőrzésére is, simán megbíztam a pedellusban (ezek szerint nem joggal).
> Ha a megbeszélt lehetőségek garantálva lettek volna akkor az épületben és az utcán elhelyezett mobil wc-k száma összesen 12+2/3(?) lett volna. Azt gondolom, ez elegendő kellett volna, hogy legyen, így véleményem szerint a rendelt mennyiséggel nem volt baj, sokkal inkább a megállapodás megszegésével. Már ha jól ismerem a problémát, kérem javítson ki valaki, ha tévednék!
> 
> Felmerült bennem a verseny előtti napokban, hogy a helyszínre kihelyezett karanténtérkép, benne a lehetőségek hangsúlyos ábrázolásával nem lenne rossz ötlet, de nem maradt rá kapacitásom. Ezt ugyanakkor javaslom a következő évek rendezőinek, a karantén területén kihelyezett ilyen jellegű dokumentum nagy segítség lehet az embertömeg koordinálásában!
> 
> Nem tértem ki fenti értekezésemben a VK körüli lehetőségekről: itt kevesebb toalettel kalkuláltunk, hiszen a karanténokban tapasztalható intenzív mosdóhasználattal ellentétben itt sokkal homogénebb és így némileg alacsonyabb szintű is az inger. Ide is 5 mobil wc lett rendelve, reméltük, hogy ez elégséges.
> Azt viszont őszintén megvallom a magam nevében, én nem gondoltam, hogy ilyesfajta (a Miksi által írt) tisztálkodási igény is lesz a futamok után. Legalább egy "boci" tényleg jól jöhetett volna...
> 
> Mindezek ellenére azért remélem/reméljük, kellemesen éreztétek magatokat Gyöngyösön a hétvégén, és hogy kellemes emlékekkel távoztatok!
> 
> Üdv,
> Pintér Ábel
> 
> 2016. szeptember 14. 7:30 Kéri Gerzson írta, <gfkeri at gmail.com>:
> A Bp-i utcai tömegversenyeken (K&H maraton, félmaraton és váltók - ahol én láttam) is szokott lenni néhány egyszerűbb piszoár, de engem nagyon zavar, hogy látnak közben, amikor ott vagyok, ezért inkább sorba állok a mobiloknál.
> 
> Üdv:
> Gerzson
> 
> 2016. szeptember 13. 21:32 Tóth Károly írta, <toth.karoly1 at upcmail.hu>:
> Sziasztok !
> 
>  
> 
> A férfiak esetében pl. Amszterdamban közterületen is nagyon egyszerűek a lehetőségek. Nem csinálnak problémát belőle, és még kultúráltan is néz ki némelyik.
> 
> Lásd: amsterdam pissoir
> 
>  
> 
> Tóth Karesz
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
> 
> 
> 
> 
> -- 
> Pap László
> +36/20/356-2055
> 
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
> 
> 
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160914/d50b1ed2/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról