[Tajfutas] KOB_VOB - FONTOS!

TIPO Iroda tipotke at chello.hu
2016. Jún. 6., H, 12:30:51 CEST


Kedves Sporttársak!

Először is köszönjük a kiemelkedően nagy érdeklődést a Középtávú (816 nevező) és a Váltó OB (219 váltó) iránt. A szlovák és harmadik országbeli versenyzőkkel együtt 1000 feletti a KOB nevezés és kb. 300 váltó indulása várható.

 A rendezőségből néhányan tegnap este érkeztünk haza Besztercebányáról, ahol a szlovák partner-rendezőkkel a versenyek előtti utolsó megbeszélést tartottuk, ezen belül még egyszer egyeztettük a versenyközpont felépítését, a parkoló kialakítását, az edzéslehetőséget – utóbbiról külön levelet írunk a listára.

 Tisztáztuk az Eurós szolgáltatások kiegyenlítési módját is. Az előzeteshez képest az a változás, hogy akár Euróban, akár Ft-ban teljesítitek, tőlünk kapjátok a számlát Ft-ban.

Szeretnénk, ha a nevezés és a szolgáltatások árát átutalással egyenlítenétek ki, de aki ragaszkodik a készpénzes fizetéshez, az megteheti az ÉOB-n szombaton este a verseny előtt - keressétek Miksit (Bogdány Miklóst). Az átutaláshoz az egyeztetést a tipomiksi at chello.hu címen kérjük elvégezni.


Még egy fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Minden külföldi utazásnál, de különösen, ha az az átlagosnál nagyobb baleseti kockázattal jár (utazás gépkocsival, részvétel tájfutó versenyen) célszerű magatokkal vinni az Európai Egészségbiztosítási Kártyát. Ne felejtsétek otthon, akinek pedig nincs vagy lejárt, sürgősen váltsa ki! 


Információ a http://www.oep.hu/felso_menu/lakossagnak/ellatas_kulfoldon/az_europai_egeszsegbiztositasi_kartya web-oldalon.


 


Rendezők


 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160606/4a81b44a/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról