[Tajfutas] Telekocsi, saját pohár

Kovács Gábor borea at is.hu
2015. Jún. 17., Sze, 12:40:04 CEST


Sziasztok!

Továbbítom Antal Miklós (MTFSZ Terephasználati és Környezetvédelmi Bizottság referense) levelét a KOB-VOB-ra való telekocsis utazásról.
Használjuk, használjátok a rendszert, mindannyiunk közös érdeke!

Üdvözlettel
Kovács Gábor


From: Miklós Antal 
Sent: Wednesday, June 17, 2015 12:20 PM
To: Kovács Gábor 
Subject: Re: telekocsis levél a listára
Sziasztok!

Utazzatok tele kocsikkal a hétvégi KOB-VOB-ra! Az oszkar.com lapon minden potenciális utasotok figyelmeztetést kap, hogy mivel ez egy tájfutó autó, a sofőr törölheti a foglalásukat. Ezzel az a cél, hogy ne teljenek be az autók idegenekkel, hanem a tájfutók tájfutókkal tudjanak utazni. 

A hirdetésfeladás nagyon egyszerű a kob-ovb2015.tajfutaspecs.hu honlapról kattintva. Az autós hirdetés megjegyzés rovatában automatikusan megjelenik az @tajfutas címke, ami a tájfutó autókat azonosítja. Akinek van autója és szabad helye, kérjük, regisztráljon és adjon fel hirdetést! Pestről biztosan lesz utas is. A mostani regisztráció után a későbbi versenyeken még egyszerűbb lesz összehozni autósokat és utasokat. Csökkentsük így a benzinfogyasztást és tegyük mindenki számára gazdaságosabbá az utazásokat!

A tájfutás zöldítő program keretében igyekszünk elkerülni a fölösleges műanyag használatot is. Hozzatok magatokkal saját poharakat a frissítéshez! Aki már korábban nyert vagy vett a zöld projekt tájfutós saját poharaiból, ne felejtse otthon! Aki még nem, az vehet most is, vagy használhat más poharat is. A cél a hulladék keletkezésének megelőzése.

Üdvözlettel:
Antal Miklós
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150617/8a0b92f0/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról