[Tajfutas] Mekkora duma

Zentai József jozsef.zentai at gmail.com
2015. Júl. 29., Sze, 07:32:52 CEST


Sziasztok!
Ezt most találtam egy hétvégi teljesítménytúra mellékleteként.
Üdv: Popey


A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át. Előnevezni július 29-ig a következő e-mail címen lehet: bakonyturistaja at googlemail.com
A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
Fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás "melléktermékével", a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az "öngondoskodásra". Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150729/3f838edf/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról