[Tajfutas] Barbácsi -Bp. hosszútávú

Hegedüs Ábel abel.terkep at chello.hu
2015. Feb. 26., Cs, 11:15:15 CET


Kedves Oldgombi!

 

A Tájolóban megjelent némi információ és hamarosan lesz kiírás.

Ide másolom a Tájoló cikk vonatkozó részét

 

Ábel

 

Az idei szezon elején két alkalommal is rendezünk versenyt a szigorúan védett Nagy-Szénást határoló kerítés északi oldalán. A terep nagy részét megismerhettétek már különböző versenyeken, de mindkétszer lesz egy kis „újdonság”.

Március 21-én, szombaton a Budapesti Hosszútávú Bajnokságon és a Barbácsi Ákos emlékversenyen látjuk vendégül sportbarátainkat (nevezési díj azért lesz, ha a szokásosan alacsony is). Ez alkalommal a festői helyen fekvő pilisszentiváni sporttelepre tervezzük a versenyközpontot, ahol nem mellesleg egy kocsma egészíti ki a versenyfelszerelést.

A hosszú pályák jócskán használják a tavalyi Postás kupa térképét (a 10-es úttól délre, köszönjük Sőtér Janó szívességét), ezt a területet kissé megviselte a tavalyi jegesedés, de a pályakitűzéskor (Hegedüs András) ezt figyelembe vesszük. A 2013-as Fehér-hegyet (Sikhegyi Ferenc munkája) összekötöttem a Postás térképével, erről a köztes területről utoljára 1993-ban készült térkép. A normáltávú pályákat (természetesen kezdőknek való is lesz) a Barbácsi Ákos emlékverseny keretében lehet lefutni. Ákos a BEAC tehetséges versenyzője volt még az 1960-as évek elején, amikor motorbalesetben elhunyt. Évekig rendezte a BEAC ezt a versenyt, amelyet most felújítunk és ez alkalomból megemlékezünk a szakosztály (sajnos egyre szaporodó) többi halottjáról is. 

 

 

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Péter Gombkötő
Sent: Thursday, February 26, 2015 8:07 AM
To: tájfutó levlista
Subject: [Tajfutas] Barbácsi -Bp. hosszútávú

 

Kedves BEAC-osok!

Legyetek szívesek némi kis infót csepegtetni erről a versenyről.

Kösz mások nevében is!

Oldgombi

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150226/b97b0313/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról