[Tajfutas] HOB

Julianna Grant jzgrant at yahoo.co.uk
2015. Feb. 11., Sze, 17:31:35 CET


Serdülő!
"nem kellene a szabályalkotás során a versenysport korcsoportokat (16-18-20-21) mindig ugyanúgy kezelni mint a rekreációs, hobbi vagy szabadidősportosakat (kinek melyik kifejezés teszik jobban)."
Nekem egyik kifejezésed sem tetszik, nem, hogy jobban! Nem tűnt fel Neked, hogy itt egy elég nagy darabját a mezőnynek kihagytál? Például azokat a nagyon sikeresen versenyző ifjabb (Kat. I) szeniorokat akik se nem 16-18-20-21 évesek se nem rekreációs, hobbi vagy szabadidősportosak, de még az idősebb (Kat. II.) szeniorok se férnek bele a fenti kategóriáidba, legalább is egy nagy hányaduk nem. Miért felejtik el sokan azt, hogy a szeniorok között is vannak, sőt nincsenek is kevesen, akik nagyon nagy versenyzési lelkesedéssel futnak és ugyanúgy szeretik megverni a konkurrenciát, mint a fiatalok.  Sőt! Azoknak aztán számít, hogy ne ragadjon rájuk senki, talán még jobban, mint a fiataloknak.
Én már túl vén vagyok, hogy ilyesmivel izgassam magam, és ha valaki kitalálná azt a marhaságot, hogy tömegrajttal kellene versenyeznem, azt is megtenném, mert szerintem bojkottálni nem illik versenyit ilyen okokból kifolyólag.  De az is szent igaz, hogy amióta fizikailag már nem vagyok a régi, de hülye még nem vagyok, így tudok tájékozódni, én sem élvezem a a süsü vonatot magam mögött!!
Üdv.: Júlia

 
      From: Erdélyi Tibor <etibor1 at gmail.com>
 To: Scultéty Márton <marton.scultety at mtfsz.hu> 
Cc: Tájfutó lista <tajfutas at lazarus.elte.hu> 
 Sent: Wednesday, 11 February 2015, 7:56
 Subject: Re: [Tajfutas] HOB
   
Csak pontosításként:Az OB-k ra két évvel korábban kell pályázni, akkor még nem volt ez a szabály megalkotva, mikor elnyertük a rendezés jogát,  így se elszabotálni, se felmentést kérni nem kellett a HSE-nek.Egy dolog miatt mi is elgondolkoztunk, hogy CSAK az F21A-ban tömegrajt lenne jó, mert itt a sok induló miatt a rajtoltatás eléggé elhúzódhat, kifuthatunk sötétedés előtt a versenyidőből.Saját, rövid és általános véleményem: nem kellene a szabályalkotás során a versenysport korcsoportokat (16-18-20-21) mindig ugyanúgy kezelni mint a rekreációs, hobbi vagy szabadidősportosakat (kinek melyik kifejezés teszik jobban).
ET


2015. február 10. 23:27 Scultéty Márton írta, <marton.scultety at mtfsz.hu>:

Sziasztok!

Ez a szabály-változás nem új, már 2013 környékén megszületett, és ment is róla hír akkoriban, csak még távolinak tűnt mindenkinek. Elvileg a 2014-es HOB-ra is alkalmazni kellett volna, de mint a HSE-sektől olvashattuk, ők nagyon nem tudnak azonosulni vele, úgyhogy felmentést kértek (vagy csak elszabotálták?), amit én speciel nem bántam (lásd alább).
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

   
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150211/0d5a0cf5/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról