[Tajfutas] HOB

Tóth Károly toth.karoly1 at upcmail.hu
2015. Feb. 10., K, 19:32:54 CET


Sziasztok !

 

Az van a szabályzatban , hogy többek között a senior I. tömegrajt. (Hogy lett meghatározva, hogy hol van a senior I. és senior II. határa, főleg annak függvényében, hogy nemenként eltérő? ) 

Idézet az elnökség által újonnan kreált szabályzatból: „Az itt felsorolt indítási időközök csak ajánlott minimális indítási időközök. Amennyiben a létszámok és az összes rajtidő engedi, javasolt a növelésük.”   Én ezt úgy értelmezem, hogy a tömegrajt indítási időköze 0, tehát ajánlott a növelése. Az utóbbi években volt több példa  a szabályzattal ellentétesen engedélyezett OB-k rendezésének. 

 

Tóth Karesz

 

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Jenővári Gabriella
Sent: Tuesday, February 10, 2015 7:19 PM
To: levlista
Subject: [Tajfutas] HOB

 

Sziasztok!

 

"Azon az ominózus kísérleti HOB-n" ahogy Orsi írja a szenioroknak azért nem vezették be a tömegrajtot, mert annyira utáltam volna tömegrajttal indulni, hogy megóvtam a kiírást. Addig lapoztam a szabályzatot, míg meg nem találtam benne a nem törölt passzust, vagyis az indítási idököz szerepelt a szabályzatban.

Tavaly mi rendeztük a HOB-ot, és nem akartuk tömegrajttal csinálni.

Én idén sem fogok tömegrajttal idulni, mert egy korosztályváltással tudok olyan kategóriában indulni, ahol már nincs tömegrajt. De nagyon nem értek egyet a tömegrajttal, abba nem szólnék bele, hogy a fiatalok milyen formában fussanak, de a szenioroknak miért kellene? 

 

Azzal is egyetértek Péterrel, hogy sok az OB. Amikor bevezették a POCS-t, akkor arról volt szó az Elnökségben, hogy majd választunk a két csapatverseny-forma közt. Ez azóta sem történt meg. 

 

Tavaly kipróbáltuk a Sprintváltót. Jó volt, így elfogadom, hogy a szenioroknak 20 perces pályáik vannak, nekünk tehát nem sprint, de miért kell OB-vá tenni? Ha nem OB, nem menne el rá a nép?

 

Szívesen megismerném a szeniorok véleményét ezekröl a kérdésekröl, mint a Szenior Bizottság új vezetöje. Aki szeretné véleményét leírni esetleg nem a listára, szívesen fogadom.

 

Sárika

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150210/9bec85e4/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról