[Tajfutas] MÉG 5 NAPIG NEVEZHETSZ: ONEB 2014. UTOLSÓ NORMÁLTÁVÚ OB SELEJTEZŐVEL! +TERVEZETT PÁLYAADADTOK

Paskuj Mátyás paskujm at gmail.com
2014. Sze. 18., Cs, 07:51:26 CEST


 

Kedves Tájfutó Sporttársam!

A Maccabi Vívó és Atlétikai Club Tájékozódási Futó Szakosztálya 2014. október 11-12-én rendezi meg a 2014. évi Országos Normáltávú Egyéni Bajnokságot Zsana környékén. 

A nevezési határidő: szeptember 22. hétfő este! Határidő után már nem tudunk elfogadni nevezést.

A verseny érdekessége, hogy a versenyszabályzat változása miatt ez lesz az utolsó olyan Normáltávú OB ahol versenyzők még selejtezőkben elért eredmények alapján döntik el, ki melyik döntő futamban indulhat. 2015-től megváltozik a szabályzat és megszűnik a selejtező. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy futamos lesz a normáltávú bajnokság és az év végéig fog megtörténni a részletes szabály megalkotása. 

Már készülnek az egyedi érmek is melyeket Paskuj Sára kerámiatervező készít a Bajnokságra.

A mellékletben megtaláljátok a tervezett pályaadatokat!

Az idei ONEB-re olyan területet sikerült találni ahol még soha nem volt tájékozódási futóverseny. A térkép készítése már 2013-ban elkezdődött és legalább 10 km2 új területen futhatnak a Bajnokságon résztvevők.  A jó térképre és jó pályákra Forrai Gábor és Forrai Miklós munkája a garancia, de a színvonalas és következetes minden figyelemre kiterjedő kontrolt Spiegl János fogja biztosítani.  A terepet így lehetne jellemezni: nyílt és félig nyílt homokbuckás területek, valamint zömében jól futható fenyves, helyenként sűrűbb akácos, nyárfaerdő. 

A verseny fő támogatója a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy és Élményfürdő, aki a versenyzők számára erre a hétvégére 50%-os fürdőbelépőt biztosít. Érdemes a Fürdő által ajánlott szállásokat is figyelembe venni, mert mindössze kb. 20-km-re található a verseny helyszínétől. http://www.jonathermal.hu/menupontok/szallasok_kiskunmajsan_bacskiskun_megyeben_a_delalfoldonhttp://www.jonathermal.hu/menupontok/szallasok_kiskunmajsan_bacskiskun_megyeben_a_delalfoldon <http://www.jonathermal.hu/menupontok/szallasok_kiskunmajsan_bacskiskun_megyeben_a_delalfoldonhttp:/www.jonathermal.hu/menupontok/szallasok_kiskunmajsan_bacskiskun_megyeben_a_delalfoldon>  

A szállásokat mindenki egyénileg intézi a recepcióval, a 06-77-481-855-ös telefonszámon vagy az info at jonathermal.hu e-mail címen. A szállást írásos megrendeléssel lefoglaljátok melyre írásos visszaigazolást kaptok.

A Maccabi Vívó és Atlétikai Club Tájékozódási Futó Szakosztály összes rendezője törekszik arra, hogy versenyeit a legszínvonalasabban „mindent a versenyzőért” szellemben rendezze a tájfutó társadalomnak. Reméljük a 2014. évi ONEB-en ezt élőben is megtapasztaljátok és mindenki számára maradandó, kellemes emlékként marad meg a versenyzők emlékezetében.

Találkozzunk október 11-12-én Zsanán egy kellemes őszi hétvégén sportágunk talán legrangosabb bajnokságán. Nevezhetsz az entyben: http://nevezes.mtfsz.hu/index.php?page=4 

Gyere el az idei ONEB-re, hogy Te is bekerülj a sportág történetébe, aki még indult selejtező futamon! 

A verseny honlapja: http://tajfutas.maccabi.hu/index.php/hu/egyeni-normaltavu-orszagos-bajnoksag-2014

Csatlakozz hozzánk a facebookon is: https://www.facebook.com/events/271682126371312/ 

Paskuj Mátyás

 

 



---
A levél vírus, és rosszindulatú kód mentes, mert az avast! Antivirus védelme ellenőrizte azt.
http://www.avast.com
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20140918/4f628381/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ONEB_2014_Tervezett_palyaadatok.xlsx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Size: 12261 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20140918/4f628381/attachment.xlsx>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról