[Tajfutas] Fogadjunk az Egyesűleti Váltóbajnokságra

Hajdu Kálmán hmarcell at startadsl.hu
2014. Okt. 21., K, 15:12:53 CEST


 Fogadást nyitok arra kérdésre, hogy az Egyesületi Váltóbajnokságon hány váltót fognak téves térképfelvétel miatt diszkvalifikálni! Aki eltalálja a mult század hetvenes éveiben megjelent tájékozódási futó kiadványt kap ajándékba.
<i>Térképfelvétel:  a célegyenesre fordulva a befutó versenyző eldobja a térképet, majd felveszi váltótársa térképét, annak rajtszáma alapján!
A rajtszámokra kérjük fokozottan figyeljetek!
Javasoljuk felírni (!) a következő versenyző rajtszámát, mert az több esetben NEM lesz egyértelmű! </i>Vizuális alkat lévén látom a befutó versenyzőket amit a befutón, a hajrá oxigénhiányos és magos adrenalin szintű állapotában a nézők biztatása mellett, előkapják a brifkót és lázasan keresik a cédulát amire felírták váltótársuk rajtszámát!  A téteket két változatban kérem:  A változat: A versenybíróság nem engedi meg a kifutó versenyzőnek hogy ha az észreveszi, hogy rossz térképet kapott visszajöjjön és kicserélje a térképét. B változat: A versenybíróság megengedi meg a kifutó versenyzőnek hogy ha az észreveszi, hogy rossz térképet kapott visszajöjjön és kicserélje a térképét.
Az én tétjeim: A = 15 csapat,  B = 6 csapat. 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20141021/1c1fb47b/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról