[Tajfutas] Nógrád Nagydíj váltóösszeállítások

Kovács Gábor borea at is.hu
2014. Május. 13., K, 15:31:50 CEST


Sziasztok!

Kérjük, hogy a benevezett (vagy ezután nevező) váltók a futási sorrendjüket csütörtök éjfélig írják be az Entry-be.
Ha ez nem jön össze, vagy titokban akarjátok tartani, akkor töltsétek ki a váltó nevezési lapot: http://www.nogradnagydij.hu/2014_9/doc/valto_nevezesi_lap_2014.doc és küldjétek azt el az sdsnevezo at gmail.com címre péntek este 20.00-ig! (ha titokban akarod, hogy tartsuk, ezt írd meg mellé, mert különben mi beírjuk az Entry-be)

A vegyes (több klub tagjaiból álló) váltókat az Entry nem engedi meg klubváltóként felvinni, pontosabban a váltót nevek nélkül be lehet nevezni, de tagként csak a klub tagjait lehet választani.
Ilyen esetben vagy válasszátok az “Egyéni nevezés” módot a váltónál is, akkor az olyan módon nevezett váltóba bárkit be lehet tagként írni. Vagy küldjétek a nevezési lapot e-mailben, amelyik egyszerűbb.

A váltóknak lehet fantázianevet is választani, ezt az Entry-ben a megfelelő sorba (Név) lehet beírni (alapesetben itt mindenkinél az ‘Abszolút’ szerepel, amíg át nem javítja).
Ugyanitt lehet megadni az egy klubon belüli több váltó számozását, pl: DTC-1, DTC-2, DTC-3, stb...

Ennek az a jelentősége, hogy a rajtszámok a tavalyi eredmények alapján lesznek kiosztva: 
1  TTE-1
2  SPA-2
3  SPA-2
4  MOM-1
5  GYO-1
6  WKS-1
stb.
Ezért logikus a klub legerősebb váltójának az 1-es sorszámot adni (pl. SPA-1). Kérjük, aki már megadta az összeállítást, de a számozást még nem tette meg, írja be azt az Entry-be.

Aki akarja, a kategóriát is beírhatja a váltó nevéhez (pl. F50-, N100+, stb.), de ezt a megadott adatok alapján mi magunk is ellenőrizni fogjuk, ha hiányzik, besoroljuk a váltót a megfelelő kategóriába.
Ennek ugye csak az értékelésnél van jelentősége, a pálya egyébként mindenkinek egyforma.

Aki családi váltót nevezett, és a beírt nevekből esetleg nem derül ki egyértelműen a családi összetartozás, kérjük írja be a váltó nevéhez, hogy “Családi”.
A családi váltókat kétszer értékeljük, egyrészt a koruknak-nemüknek megfelelő kategóriában, másrészt a családi versenyben, így ügyesebb családok akár kétszer is dobogóra állhatnak.

Aki egyedül van, nincs váltótársa, vagy hiányos a váltója, jelezze ezt a rendezőség felé, igyekszünk váltótársakat találni. Eddig ez mindig sikerült, korábbi években nem voltak hiányos váltók.

Mindenkit szeretettel várunk szombaton!

A dobogós helyezettek korosztálytól és nemtől függően nógrádi specialitásokat (házi sajt és joghurt Szécsényből, Palóc kézműves sör Balassagyarmatról,) kapnak (azon dobogósok, akik nem fogyasztanak alkoholt, a sört becserélhetik majd alkoholmentes díjra).

Kovács Gábor
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20140513/1a8fb4df/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról