[Tajfutas] Hogy tudjunk róla4

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2013. Jan. 12., Szo, 11:04:21 CET


Elnézést a gép egész más levelet vitt , sajnos nemcsak a listára! Bocsi! 
ViPi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Julianna Grant  <jzgrant at yahoo.co.uk>Címzett: miklos mets  <miklos.mets at gmail.com>, miklos mets  <miklos.mets at gmail.com>, Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu>, Tájfutás lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2013. január 12. 10:49Tárgy : Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4

Dehogynem Miki, en figyellek!!

Julia

        From: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>
 To: Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu> 
Cc: Tájfutás lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>  
 Sent: Saturday, 12 January 2013, 10:45
 Subject: Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4
   
Én is szoktam hülyeségeket írni a listára, és most örülök, hogy e  téren a komoly versenytársaim internet-hozzáférése reaktiválódott, így majd egy-egy félresikerült hozzászólásom fel sem fog tűnni :-)
MM


 2013. január 12 . 9:30 Kelemen János írta, <kelemen.janos111 at t-online.hu>:
        Bocsánat. Biztos, hogy ennek a levélnek a lista  tagjai is a "célpontjai"? Janó    ----- Original Message -----    From:    Vida Istvan       To: Nagy Lajos ; Palumbi Edit ;    Tájfutás lista    Sent: Saturday, January 12, 2013 1:36    AM   Subject: Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk    róla4   
Nem tudom miszerint van a leosztás! Meg hogy nem tudom (én),    hogy miből és kinek , milyen tényezők szerint. Egy biztos aki csak versenyez    annak nem látok leosztást.
Valószínü van pályázati bevétel, szponzori pénz,    1 %(vagy 2 %?), meg a kisversenyek bevétele, de ott is sok  költség van    idő, benzin, térkép /papir, festék/ stekkelés, felvezetés, bontás, értékelés,    felrakás a netre, ell.bírói díj(Minősítősre +szövetségi sáp 18 (?)% !!!).    PÁLYÁTOKAT kellene komolyabban csinálni! DE AZ OSC ben egy fillért nem kaptunk    semmiéert, soha! Ahogy visszaemlékszem a Valkonynál nekem soha semmit nem    kellett fizetni (?) Talán tagdíjat fizettem,de nem emlékszem hogy egyszer is    valakinek pénzt adtam volna  a kezébe/(vagy már szenilis vagyok?)Voltak/    vannak cégek akik vaLAMI PÉNZALAPUKAT  sportcélokra adhatják.Valószínü,    az adózótt nyereségükből lehet támogatni. Vagy marketing alap költség,    caffetéria, stb. Most is látok olyan személyt/-eket/, akiknek a jóváírás ily    módon keletkezhetett.
Jó lenne, ha a mostani adó és számviteli törvények    szerinti sport-támogatási "vakvezetőkkel " felvilágosítanák az egyesületeket.    No meg a pályázatokat is szinte titkolják az egyesületek a másik elől.Nem csak    ha nyernek, de egyik sem szól a másiknak, hogy az is adja be ugyanarra a    lehetőségre! Nézd meg a PVM az egyéni OB-ra kapott 1 MILLÁT! /ha jól    emlékszem/ . Múlt évben a  Gőcsej és a NYiregyházi xx 25 MILLÁT    valamire!  
::Pisti

   --      Eredeti üzenet --
     Feladó: László Kaján      <oldkajla at gmail.com>     Címzett: Vida Istvan      <vipisti at vipmail.hu>     Elküldve: 2013. január 11. 17:51     Tárgy : Re: :-)

          Érdekes, én a táblázatodban azt láttam, hogy Béla legalább 5x      annyival tartozik.... ez az egyenlő mérce????
     

     2013. január 10. 9:11 Vida Istvan írta, <vipisti at vipmail.hu>:
            Szia!!!!!!!!!!!!!!! Mi volt veled egy hónapig???

A meghívások        mindenkinek szólnak /lehet, hogy ott lesz :-)/  De mivel sok a sara ,        csak hozzád megy!!
ÉN IS CSAK A TÉNYEKBEN HISZEK!!!! NEM A MÉRNÖKÖKBEN,        TÁLTOSOKBAN!! A TÉNYEKET MEG SAJÁT MEGTAPASZTALÁSAIM !
Vasárnapi ebéd        időpontjára esik a verseny??  vagy a templomi séta ?

Üdv:        Pisti
       --          Eredeti üzenet --
         Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>         Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>         Elküldve: 2013. január 10. 7:33         Tárgy : Re: Re: Re: vipis

                                                      Pistikém!
         
Szombaton voltam a Vértesben a "B" pályán. Barátnőm nincs, a          kérdéses személyről szerencsére azóta sem tudok. Hogy él-e azt sem, meg          hogy elutazott-e már végre az Ígéretek földjére, Csodaországba. Érdekes,          hogy ezekben a fizikailag nonszensz dolgokban úgy hiszel, látszik, hogy          nem műszaki ember vagy, akit a mérések és tények érdekelnek, nem a          csodálatos természetfeletti megmagyarázhatatlan csodák.. Nekem mind a          természetgyógyászattal, mind az ilyesmikkel CSAK rossz tapasztalataim          vannak.
Eddig kizárólag bajaim és problémáim származtak belőle,          és nem utolsósorban a pénztárcámra voltak igen rossz hatással. És          mindegyik azt mondja, hogy a másik a sarlatán, és ő tudja csak a tutit,          a másik félrekezel, stb.
         Kérlek, ne gúnyolódj azokon, akik inkább a tényekben és nem a          csodákban bíznak. És inkább a mérnök kollégáim véleményében bízok, mint          egy "független" reklámmérőben, aki még azt is bebizonyítja, hogy a          berendezés fogysztás helyett gázt termel...
Két közös vonásuk          van csak: sok-sok pénzbe kerülnek, és a legjobb esetben teljesen          hatástalanok.

A vasárnapok a legrosszabb időpontok nekem,          de lehetséges, hogy most vasárnap ott leszek. Remélem Katica nem lesz          ott, mert már a gondolatától is felfordul a gyomrom.

Üdv:          K.L.
         

         2013. január 8. 9:04 Vida Istvan írta, <vipisti at vipmail.hu>:
                    Mi van veled? Beíratkoztál valami észnövesztő tanfolyamra?             A TÉNYEKET NÁLAM CSAK SAJÁT TAPASZTALATAIM TUDJÁK CÁFOLNI. DE             MONDHAT AKÁRMIT, bármilyen mérnök, professzori cafranggal rendelkező ,            aki SOHASEM HASZNÁLTA!!!, mert annyi esze nincs, hogy esetleg            kipróbálja, és rájőjjön: Eppur si Muove!!!   Nyugodtan            átkűldheted, beteszem  a szkeptikus gyűjteménybe!!! 
Vasárnap            miért nem jöttél??? Szép idő volt!!  
Bővebben a www.kobanya.tajfutas.hu honlapon az edzések oldalon!            Közel 80 fő vett részt a versenyen!! 
Barátnőd nem volt ott!!            Megdugtad már?? 
Üdv. Pisti

           --              Eredeti üzenet --
             Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>             Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>             Elküldve: 2012. december 22. 8:50             Tárgy : Re: Re: vipis

                          Pistikém, beszéltem több mérnök kollégával, akik ismerik ezt a              szerkezetet. Egybehangzóan azt állították, hogy az égvilágon semmi              megtakarítás nem érhető el vele. Erre bizonyítékok a független              szakértőkkel végzett vizsgálatok is. Amennyiben ezeket el szeretnéd              olvasni, majd küldön a linkeket amikat            találtam.

          _______________________________________________
Tajfutas mailing    list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
  
_______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 

 
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


      _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130112/3acb2151/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról