[Tajfutas] Hogy tudjunk róla4

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2013. Jan. 12., Szo, 11:04:21 CET


Elnézést a gép egész más levelet vitt , sajnos nemcsak a listára! Bocsi! 
ViPi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Julianna Grant <jzgrant at yahoo.co.uk>Címzett: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>, miklos mets <miklos.mets at gmail.com>, Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu>, Tájfutás lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2013. január 12. 10:49Tárgy : Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4

Dehogynem Miki, en figyellek!!

Julia

    From: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>
 To: Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu> 
Cc: Tájfutás lista <tajfutas at lazarus.elte.hu> 
 Sent: Saturday, 12 January 2013, 10:45
 Subject: Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4
  
Én is szoktam hülyeségeket írni a listára, és most örülök, hogy e téren a komoly versenytársaim internet-hozzáférése reaktiválódott, így majd egy-egy félresikerült hozzászólásom fel sem fog tűnni :-)
MM


 2013. január 12 . 9:30 Kelemen János írta, <kelemen.janos111 at t-online.hu>:
    Bocsánat. Biztos, hogy ennek a levélnek a lista tagjai is a "célpontjai"? Janó  ----- Original Message -----  From:  Vida Istvan    To: Nagy Lajos ; Palumbi Edit ;  Tájfutás lista  Sent: Saturday, January 12, 2013 1:36  AM  Subject: Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk  róla4  
Nem tudom miszerint van a leosztás! Meg hogy nem tudom (én),  hogy miből és kinek , milyen tényezők szerint. Egy biztos aki csak versenyez  annak nem látok leosztást.
Valószínü van pályázati bevétel, szponzori pénz,  1 %(vagy 2 %?), meg a kisversenyek bevétele, de ott is sok költség van  idő, benzin, térkép /papir, festék/ stekkelés, felvezetés, bontás, értékelés,  felrakás a netre, ell.bírói díj(Minősítősre +szövetségi sáp 18 (?)% !!!).  PÁLYÁTOKAT kellene komolyabban csinálni! DE AZ OSC ben egy fillért nem kaptunk  semmiéert, soha! Ahogy visszaemlékszem a Valkonynál nekem soha semmit nem  kellett fizetni (?) Talán tagdíjat fizettem,de nem emlékszem hogy egyszer is  valakinek pénzt adtam volna a kezébe/(vagy már szenilis vagyok?)Voltak/  vannak cégek akik vaLAMI PÉNZALAPUKAT sportcélokra adhatják.Valószínü,  az adózótt nyereségükből lehet támogatni. Vagy marketing alap költség,  caffetéria, stb. Most is látok olyan személyt/-eket/, akiknek a jóváírás ily  módon keletkezhetett.
Jó lenne, ha a mostani adó és számviteli törvények  szerinti sport-támogatási "vakvezetőkkel " felvilágosítanák az egyesületeket.  No meg a pályázatokat is szinte titkolják az egyesületek a másik elől.Nem csak  ha nyernek, de egyik sem szól a másiknak, hogy az is adja be ugyanarra a  lehetőségre! Nézd meg a PVM az egyéni OB-ra kapott 1 MILLÁT! /ha jól  emlékszem/ . Múlt évben a Gőcsej és a NYiregyházi xx 25 MILLÁT  valamire! 
::Pisti

  --   Eredeti üzenet --
   Feladó: László Kaján   <oldkajla at gmail.com>   Címzett: Vida Istvan   <vipisti at vipmail.hu>   Elküldve: 2013. január 11. 17:51   Tárgy : Re: :-)

     Érdekes, én a táblázatodban azt láttam, hogy Béla legalább 5x   annyival tartozik.... ez az egyenlő mérce????
   

   2013. január 10. 9:11 Vida Istvan írta, <vipisti at vipmail.hu>:
      Szia!!!!!!!!!!!!!!! Mi volt veled egy hónapig???

A meghívások    mindenkinek szólnak /lehet, hogy ott lesz :-)/ De mivel sok a sara ,    csak hozzád megy!!
ÉN IS CSAK A TÉNYEKBEN HISZEK!!!! NEM A MÉRNÖKÖKBEN,    TÁLTOSOKBAN!! A TÉNYEKET MEG SAJÁT MEGTAPASZTALÁSAIM !
Vasárnapi ebéd    időpontjára esik a verseny?? vagy a templomi séta ?

Üdv:    Pisti
    --     Eredeti üzenet --
     Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>     Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>     Elküldve: 2013. január 10. 7:33     Tárgy : Re: Re: Re: vipis

                           Pistikém!
     
Szombaton voltam a Vértesben a "B" pályán. Barátnőm nincs, a     kérdéses személyről szerencsére azóta sem tudok. Hogy él-e azt sem, meg     hogy elutazott-e már végre az Ígéretek földjére, Csodaországba. Érdekes,     hogy ezekben a fizikailag nonszensz dolgokban úgy hiszel, látszik, hogy     nem műszaki ember vagy, akit a mérések és tények érdekelnek, nem a     csodálatos természetfeletti megmagyarázhatatlan csodák.. Nekem mind a     természetgyógyászattal, mind az ilyesmikkel CSAK rossz tapasztalataim     vannak.
Eddig kizárólag bajaim és problémáim származtak belőle,     és nem utolsósorban a pénztárcámra voltak igen rossz hatással. És     mindegyik azt mondja, hogy a másik a sarlatán, és ő tudja csak a tutit,     a másik félrekezel, stb.
     Kérlek, ne gúnyolódj azokon, akik inkább a tényekben és nem a     csodákban bíznak. És inkább a mérnök kollégáim véleményében bízok, mint     egy "független" reklámmérőben, aki még azt is bebizonyítja, hogy a     berendezés fogysztás helyett gázt termel...
Két közös vonásuk     van csak: sok-sok pénzbe kerülnek, és a legjobb esetben teljesen     hatástalanok.

A vasárnapok a legrosszabb időpontok nekem,     de lehetséges, hogy most vasárnap ott leszek. Remélem Katica nem lesz     ott, mert már a gondolatától is felfordul a gyomrom.

Üdv:     K.L.
     

     2013. január 8. 9:04 Vida Istvan írta, <vipisti at vipmail.hu>:
          Mi van veled? Beíratkoztál valami észnövesztő tanfolyamra?       A TÉNYEKET NÁLAM CSAK SAJÁT TAPASZTALATAIM TUDJÁK CÁFOLNI. DE       MONDHAT AKÁRMIT, bármilyen mérnök, professzori cafranggal rendelkező ,      aki SOHASEM HASZNÁLTA!!!, mert annyi esze nincs, hogy esetleg      kipróbálja, és rájőjjön: Eppur si Muove!!!  Nyugodtan      átkűldheted, beteszem a szkeptikus gyűjteménybe!!! 
Vasárnap      miért nem jöttél??? Szép idő volt!! 
Bővebben a www.kobanya.tajfutas.hu honlapon az edzések oldalon!      Közel 80 fő vett részt a versenyen!! 
Barátnőd nem volt ott!!      Megdugtad már?? 
Üdv. Pisti

      --       Eredeti üzenet --
       Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>       Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>       Elküldve: 2012. december 22. 8:50       Tárgy : Re: Re: vipis

             Pistikém, beszéltem több mérnök kollégával, akik ismerik ezt a       szerkezetet. Egybehangzóan azt állították, hogy az égvilágon semmi       megtakarítás nem érhető el vele. Erre bizonyítékok a független       szakértőkkel végzett vizsgálatok is. Amennyiben ezeket el szeretnéd       olvasni, majd küldön a linkeket amikat      találtam.

     _______________________________________________
Tajfutas mailing  list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
_______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 

 
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


   _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130112/3acb2151/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról