[Tajfutas] Hogy tudjunk róla4

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2013. Jan. 12., Szo, 09:30:14 CET


Bocsánat. Biztos, hogy ennek a levélnek a lista tagjai is a "célpontjai"?
Janó
 ----- Original Message ----- 
 From: Vida Istvan 
 To: Nagy Lajos ; Palumbi Edit ; Tájfutás lista 
 Sent: Saturday, January 12, 2013 1:36 AM
 Subject: Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4


 Nem tudom miszerint van a leosztás! Meg hogy nem tudom (én), hogy miből és kinek , milyen tényezők szerint. Egy biztos aki csak versenyez annak nem látok leosztást.
 Valószínü van pályázati bevétel, szponzori pénz, 1 %(vagy 2 %?), meg a kisversenyek bevétele, de ott is sok költség van idő, benzin, térkép /papir, festék/ stekkelés, felvezetés, bontás, értékelés, felrakás a netre, ell.bírói díj(Minősítősre +szövetségi sáp 18 (?)% !!!). PÁLYÁTOKAT kellene komolyabban csinálni! DE AZ OSC ben egy fillért nem kaptunk semmiéert, soha! Ahogy visszaemlékszem a Valkonynál nekem soha semmit nem kellett fizetni (?) Talán tagdíjat fizettem,de nem emlékszem hogy egyszer is valakinek pénzt adtam volna a kezébe/(vagy már szenilis vagyok?)Voltak/ vannak cégek akik vaLAMI PÉNZALAPUKAT sportcélokra adhatják.Valószínü, az adózótt nyereségükből lehet támogatni. Vagy marketing alap költség, caffetéria, stb. Most is látok olyan személyt/-eket/, akiknek a jóváírás ily módon keletkezhetett.
 Jó lenne, ha a mostani adó és számviteli törvények szerinti sport-támogatási "vakvezetőkkel " felvilágosítanák az egyesületeket. No meg a pályázatokat is szinte titkolják az egyesületek a másik elől.Nem csak ha nyernek, de egyik sem szól a másiknak, hogy az is adja be ugyanarra a lehetőségre! Nézd meg a PVM az egyéni OB-ra kapott 1 MILLÁT! /ha jól emlékszem/ . Múlt évben a Gőcsej és a NYiregyházi xx 25 MILLÁT valamire! 
 ::Pisti


  -- Eredeti üzenet --

  Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>
  Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>
  Elküldve: 2013. január 11. 17:51
  Tárgy : Re: :-)  Érdekes, én a táblázatodban azt láttam, hogy Béla legalább 5x annyival tartozik.... ez az egyenlő mérce????
  2013. január 10. 9:11 Vida Istvan írta, <vipisti at vipmail.hu>:

   Szia!!!!!!!!!!!!!!! Mi volt veled egy hónapig???

   A meghívások mindenkinek szólnak /lehet, hogy ott lesz :-)/ De mivel sok a sara , csak hozzád megy!!
   ÉN IS CSAK A TÉNYEKBEN HISZEK!!!! NEM A MÉRNÖKÖKBEN, TÁLTOSOKBAN!! A TÉNYEKET MEG SAJÁT MEGTAPASZTALÁSAIM !
   Vasárnapi ebéd időpontjára esik a verseny?? vagy a templomi séta ?

   Üdv: Pisti

    -- Eredeti üzenet --

    Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>
    Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>
    Elküldve: 2013. január 10. 7:33
    Tárgy : Re: Re: Re: vipis    Pistikém!


    Szombaton voltam a Vértesben a "B" pályán. Barátnőm nincs, a kérdéses személyről szerencsére azóta sem tudok. Hogy él-e azt sem, meg hogy elutazott-e már végre az Ígéretek földjére, Csodaországba. Érdekes, hogy ezekben a fizikailag nonszensz dolgokban úgy hiszel, látszik, hogy nem műszaki ember vagy, akit a mérések és tények érdekelnek, nem a csodálatos természetfeletti megmagyarázhatatlan csodák.. Nekem mind a természetgyógyászattal, mind az ilyesmikkel CSAK rossz tapasztalataim vannak.

    Eddig kizárólag bajaim és problémáim származtak belőle, és nem utolsósorban a pénztárcámra voltak igen rossz hatással. És mindegyik azt mondja, hogy a másik a sarlatán, és ő tudja csak a tutit, a másik félrekezel, stb.

    Kérlek, ne gúnyolódj azokon, akik inkább a tényekben és nem a csodákban bíznak. És inkább a mérnök kollégáim véleményében bízok, mint egy "független" reklámmérőben, aki még azt is bebizonyítja, hogy a berendezés fogysztás helyett gázt termel...

    Két közös vonásuk van csak: sok-sok pénzbe kerülnek, és a legjobb esetben teljesen hatástalanok.


    A vasárnapok a legrosszabb időpontok nekem, de lehetséges, hogy most vasárnap ott leszek. Remélem Katica nem lesz ott, mert már a gondolatától is felfordul a gyomrom.


    Üdv: K.L.
    2013. január 8. 9:04 Vida Istvan írta, <vipisti at vipmail.hu>:

     Mi van veled? Beíratkoztál valami észnövesztő tanfolyamra? A TÉNYEKET NÁLAM CSAK SAJÁT TAPASZTALATAIM TUDJÁK CÁFOLNI. DE MONDHAT AKÁRMIT, bármilyen mérnök, professzori cafranggal rendelkező , aki SOHASEM HASZNÁLTA!!!, mert annyi esze nincs, hogy esetleg kipróbálja, és rájőjjön: Eppur si Muove!!!  Nyugodtan átkűldheted, beteszem a szkeptikus gyűjteménybe!!! 
     Vasárnap miért nem jöttél??? Szép idő volt!! 
     Bővebben a www.kobanya.tajfutas.hu honlapon az edzések oldalon! Közel 80 fő vett részt a versenyen!! 
     Barátnőd nem volt ott!! Megdugtad már?? 
     Üdv. Pisti


      -- Eredeti üzenet --

      Feladó: László Kaján <oldkajla at gmail.com>
      Címzett: Vida Istvan <vipisti at vipmail.hu>
      Elküldve: 2012. december 22. 8:50
      Tárgy : Re: Re: vipis      Pistikém, beszéltem több mérnök kollégával, akik ismerik ezt a szerkezetet. Egybehangzóan azt állították, hogy az égvilágon semmi megtakarítás nem érhető el vele. Erre bizonyítékok a független szakértőkkel végzett vizsgálatok is. Amennyiben ezeket el szeretnéd olvasni, majd küldön a linkeket amikat találtam.------------------------------------------------------------------------------


 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130112/bec09534/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról