[Tajfutas] FW: A sport mindenkié kampány elindult!

Nemesházi Lászlóné bnemeshazi at ujpest.hu
2012. Május. 21., H, 08:39:15 CEST


Sziasztok!
Miközben nem vitatom, hogy kampányokra is szükség van, megmondaná valaki, hogy ténylegesen a civil sportra mennyit szántak ebben az évben? Az egy milliárd sok egyesületet (még ahogy hallom olimpiai sportágban is) kisegítene… Vagy ezt a pénzt a sportszervezetek kapják, akiknek a jelentkezését várják? Vagy az csak a reklámra megy és sportszervezetek megint szerelemből csatlakozzanak?
Brigitta
A sport mindenkié kampány elindult!
2012-05-18

Már most az olimpia lázában ég az ország, és a legtöbben közben elfelejtik, hogy mi magunk is hétköznapi bajnokok vagyunk. Pedig nem is kell sokat tennünk ahhoz, hogy egészségesebbnek és vidámabbnak érezzük magunkat.
Mint már korábban beszámoltunk róla, a Médiaunió idén a sportolás fontosságára figyelmeztető kampányt tartotta érdemesnek arra, hogy mintegy egy milliárd forintértékű reklámkampánnyal támogassa az ügyet.

Együtt könnyebb!
A szervezők Várják azon sportszervezetek, sportegyesületek, sportiskolák, edzők és oktatók jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának kampányukhoz. A kampány indulásával együtt elindultak a legnépszerűbb közösségi média felületeken is megjelent a kampány logója a hozzá tartozó oldallal. Kövesd a kezdeményezést kedvenc csatornádon!

"Közismert, hogy a sport örömforrás. A mozgás örömét valamennyi egészséges ember megtapasztalja, de emiatt játszanak a gyerekek mozgásos játékot, mert élvezik a testi ügyességet. Így mi felnőttek is megérezzük a mozgás feszültségoldó hatásait is. Szánjunk egészségünkre hetente a 168 órából testedzésre 3x1 órát, vagy naponta félórát. Tapasztaljuk, érezzük meg, hogy a jó közérzet, az egészség elmaradhatatlan kelléke a rendszeres testedzés, a sportolás."-Monspart Sparolta.



-- 
Ezen uzenet virusellenorzesen esett at, es virusmentesnek bizonyult.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120521/d4f286a7/attachment.html>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120521/d4f286a7/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról