[Tajfutas] Jogi és adózási informciók táblázatban civil szervezeteknek

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2012. Jún. 14., Cs, 08:10:15 CEST


EZEK IS KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK! 
  HELYE VAN A HONLAPON, HOGY a tájfutás pénzalapjai hogyan kell /kellene! / MEGTEREMTENI!!!!  ViPi

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Zentai József <jozsef.zentai at gmail.com>Címzett: Takács Ágnes <a.takacs at vnet.hu>, Takács Ágnes <a.takacs at vnet.hu>, Tájfutó levlista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2012. június 13. 8:41Tárgy : Re: [Tajfutas] Jogi és adózási információk táblázatban civil szervezeteknek

   Na, akkor most ebben  mi a TÁJFUTÁS?............ ..-ezt most kizárólag, egy korábbi sporttársunk téma  "letiltó",- felszólító- levelére írtam le .   "Bocsi Ági, én továbbra is szívesen veszem a listán  bármilyen közérdeklődésre számot tartó hír ( ez is kapcsolható a sportághoz),  esemény közzétételét.   ....az eltelt idő alatt is volt négy ilyen, de  már nem tettem közhírré,pl.: -tájfutók remek helytállása más  sportági versenyeken!-stb..., pedig  néhány középkorú hölgy igencsak  felkapta volna a fejét az egyik futóhíren, de az  hogy a listán, csak az érem egyik oldala ( a jó, a csak pozítiv!)  jelenhessen meg azt továbbra is furcsálom. Esőmentes Szép Napot! Popey    ----- Original Message -----    From:    Takács Ágnes       To: LISTA    Sent: Tuesday, June 12, 2012 6:43  PM   Subject: [Tajfutas] Jogi és adózási    információk táblázatban civil szervezeteknek   
Sziasztok!
Az elmúlt héten a linken található rendezvényen    voltam, mivel a lista tagjai számára is hasznos lehet megosztom az ott hallott    információkat.
A "Program" címszó alatt (alul) az alábbi című előadás    letölthető prezentációja tartalmazza rendszerezve a civileknek szóló jogi és    adózási információkat.
http://www .tarsadalmivallalkozas.hu/
A társadalmi vállalkozások jogi környezete    Magyarországon  – Dr. Antalóczy Adrienn és Dr. Fehér Tamás, a CMS Cameron McKenna jogi    szakértőinek vezetésével.
Üdv.: T. Ágnes

          _______________________________________________
Tajfutas mailing    list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
  
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120614/d9ed2da5/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról