[Tajfutas] HOB

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2012. Feb. 17., P, 15:54:04 CET


Akkor bele lehet tenni egy LABIRINTUST is,mert abban kib................... ..oritóan gyors vagyok
Üdv:  lujipapa
ui.A tömegrajtra gondoltam.

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Cserteg István <cserteg.istvan at chello.hu>Címzett: tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2012. február 15. 20:53Tárgy : Re: [Tajfutas] HOB

      Az idei HOB-nál már nyilván elkésett a javaslatom, de az olimpiához   hasonlóan kvalifikációs versenyeket kellene tartani egy korlátozott   létszámú bajnoksághoz. Jelenleg is vannak regionális hosszútávú   bajnokságok, azokból az elért minősítő pontok alapján pl. az első   húsz indulhatna az OB-n (esetleg a továbbiak meg B,C... döntőn).
   Amúgy a tömegrajtot nem preferálom, mert főleg az idősebb   szenioroknál a 3-4 kiemelkedő képességű versenyzőn kívül a   többieknek csak az unalmas együttfutás marad. (Kétségtelen, hogy a   bajnoki helyek elkelnének, de számomra végülis az is sikerélmény, ha   két-három másik versenyzőt meg tudok előzni tájékozódással és nem   futással).
   CSI
   
   2012-02-15 08:27 keltezéssel, Tibor Gera írta:   Nekem, mint szeniornak is tetszik a tömegrajt. Egy    hosszútávún úgy is kijönnének a fizikai különbségek, egy két    pillangóval a ragacsok leválnak, de így nem olyan uncsi a másfél    két óra. Az azonos képességűek legalább tudnak egymásról a pályán,    ami motiválhat, hogy ne sétáljak annyit bele. Igaz én szeretek    első futó is lenni!
    
    Egy tömegrajt párti: Gera T.
    
    
    
    2012/2/15 Balázsné Krasznai Orsolya <bakrorsi at gmail.com>
          Nem lehetne,hogy a fiatalok taktikázzanak,meg szokják a      stresszt,meg készüljenek a nemzetközi megmérettetésre,a      szeniorok meg hadd menjenek a saját tempójukban a saját fejük      után rajtlista alapján?Azért mégis ez a tájfutás lényege...
        K.O.            
        
        
        2012/2/15 Marosffy Dániel <marosffy at interface.hu>
                  Illene.
          
          Nem tudom, ez milyen lesz, de síben és bringában már          jó ideje mennek ilyen versenyek, azok több körösek,          kombinációsak, teljesen jól meg lehet csinálni          olyanra, hogy esélytelen legyen végig együtt futni          valakivel (de esélyes mindig találni          ellenfelet/partnert).
          
          A versenyzők szeretik, rendezni elég vegyes, részben          könnyű, mert fél óra alatt kimegy mindenki, aztán már          csak ülni kell a célba és arra figyelni, hogy a          befutók elférjenek (ez nem vicc, elsőre olyan tömeg          jött, hogy kiolvasásra várók sora túllógott a          célkapun). Pályát tervezni viszont rémálom, illetve az          sem kis probléma, hogy mindenkinek 4 térképet kell          adni. Az már pénz.
          
                                         
   _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120217/7235f6a0/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról