[Tajfutas] Magazinműsor az utánpótlásról

Nemesházi Lászlóné bnemeshazi at ujpest.hu
2012. Ápr. 21., Szo, 10:14:06 CEST



Honlapunk rádiós hírműsora hamarosan naponta hallható lesz az éterben. Addig is minden pénteken a Kontakt Rádió ZeneSzó című műsorának második órája szól az utánpótlássportról. Az első adás vendége Ritz Anna, a Vasas U15-ös válogatott pólósa, valamint édesapja, a gyuszibacsi.hu vízilabdásportál megálmodója és üzemeltetője, Ritz Gyula.
[http://www.utanpotlassport.hu/wp-content/uploads/2012/04/ritzanna-225x300.jpg]<http://www.utanpotlassport.hu/wp-content/uploads/2012/04/ritzanna.jpg>

Ritz Anna

Munkatársunktól •Az utanpotlassport.hu hétről-hétre tehetséges fiatal sportolókat hív meg a Kontakt Rádió ZeneSzó című műsorába. Elsőként Ritz Anna mesél nekünk, hogy milyen lányként a fiúbajnokságban (is) játszani. A műsorban Panka édesapja, Ritz Gyula is a vendégünk lesz, aki hétről-hétre nem csak figyeli a fiatal pólósok mérkőzéseit, hanem a saját maga által kifejlesztett jegyzőkönyvszoftver segítségével tudósít az összecsapásokról.

Az interjúk április 21-én, péntek este 8 órától a www.kontaktradio.hu<http://www.kontaktradio.hu/> oldalon élőben hallgathatók. A műsor interaktív, így adás közben is várjuk a kérdéseket, észrevételeket a ZeneSzó Facebook-oldalán ITT<http://hu-hu.facebook.com/ZeneSzo>.


Cikk megtekintése...<http://www.utanpotlassport.hu/2012/04/19/magazinmusor-az-utanpotlasrol/>

-- 
Ezen uzenet virusellenorzesen esett at, es virusmentesnek bizonyult.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120421/4bbca994/attachment.html>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120421/4bbca994/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról