[Tajfutas] OFF. Lakás

Szakál Péter Szakal.Peter at posta.hu
2012. Ápr. 6., P, 11:04:17 CEST


IX. Mester utcában, rehabilitációs övezetben, 2001-ben épített házban hosszútávra kiadó egy 63 nm-es másfél szobás, első emeleti, minimálisan bútorozott, légkondiciónálóval felszerelt lakás. A lakás helyiségei: 1 kisszoba, 1 nagyszoba+étkező, fürdőszoba, kamra, konyha (villanytűzhellyel) és külön wc.A lakás világos,
Közlekedés jó, egy villamosmegállóra van a körúttól.
A lakás irodának is alkalmas. Bérletidíj 60.000.-+rezsi. Közösköltség: ~10.000.- A lakásban cikró fűtés van, szigetelés jó, így fűtési szezonban is alacsony a gázfogyasztás.
Érd: Juhász Emese 06-30-34-39-341 Szakál Péter 06-20-92-59-546 (vagy emilben nálam)

Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére!  Think of the environment before printing!



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról