[Tajfutas] HOB

Julianna Grant jzgrant at yahoo.co.uk
2012. Ápr. 3., K, 13:16:41 CEST


Igazad van Dani. Eredetileg a szabalyzatrol volt szo, de aztan elindult a szemelyeskedes. Nezd meg az archivumban, hanyan utaltak arra, hogy az erdoben is biztos egyutt futottak stb. En nem ertek egyet azzal, hogy az 1% miatt nem kellene megvaltoztatni a szabalyzatot. Sot, teljesen fuggetlenul attol, hogy hanyan csalnak, soha nem szabad szabalyokat ugy irni, hogy az alapallas az, hogy MINDENKI CSAL!! Mert az a fajta cinikus es tapintatlan hozzaallas, ami biztosan bantotta a lanyokat az ebbol indult. Ha van idod es kedved nezd at a magyar szabalyzatot, kezdve a kategoriak blokkokban valo rajtoltatasatol az osszes tobbiig, mind azon alapul, hogy ne lehessen csalni.  Hat hirem van a szabalyzat iroknak: aki csalni akar az mindig csalni fog es csak nagyon ritkan bukik majd le a szabalyok miatt! 


En is szeretnek gratulalni a lanyoknak a nagyszeru eredmenyhez es csak igy tovabb!  Sot, en a Vinicznek is szeretnek gratulalni nemcsak edzoi munkajaert, hanem azert mert megirta azt az e-mailt.  Bar tobben tennek es gyakrabban.

Grant Julia



________________________________
 From: Marosffy Dániel <marosffy at interface.hu>
To: tajfutas at lazarus.elte.hu 
Sent: Tuesday, 3 April 2012, 12:22
Subject: Re: [Tajfutas] HOB
 
Én csak azt furcsállom, hogy ebből érzelmi kérdés lett. Szerintem eredetileg nem erről szólt, hanem hogy a szabályzat szerint létezhet-e döntetlen, illetve hogy ha nem, akkor hogy lehet mégis eldönteni a helyezéseket. Az eset csak az apropót adta, ez pusztán elméleti vita.

D.

_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120403/624e8cc4/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról