[Tajfutas] KOB

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2011. Május. 20., P, 10:24:31 CEST


Hát ez még koránt sincs kivesézve!!

Versenyengedély: vagy TÁJFUTÓ TAGSÁGI?! A szabályzatunkban kellene rögzíteni,hogy a TÁJFUTÓ VERSENYENGEDÉLY  egyben a SZÖVETSÉGHEZ TARTOZÁST IS SZIMBOLIZÁLJA! Sőt a PÁRTOLÓ TAGSÁGRA is kiadhatnánk(nyílt versenyzők)!
Mets Miki ötletét jónak tartom , úgy ahogy a Kálmán írja!

A szövetség a ranglistát csak F21 és N21 kategóriákat dolgozza fel.
Ha a többiek részére is szükséges, akkor azt a KATEGÓRIA BIZOTTSÁGOK (új fogalom!) oldják meg.
Utánpótlásét pedig az UTÁNPÓTLÁSÉRT FELELŐSÖK!

A MAGYAR BAJNOKSÁGNAK , egy teljesen elkülönített  (CSAK F21E és N21E) versenynek kellene lenni és csak az AKTUÁLIS Rangsorok első 60 helyezettjét valamint 40 külföldi neves tájfutó nevezését(meghívás alapján) kellene elfogadni.Ez max. 200 fő! Más illetéktelem versenyző ne lehessen a terepen aki a MAGYAR BAJNOKI FUTAMOT befolyásolhatná ottlétével, nyomaival!  Ez egy PÉNZDÍJAS MAGYAR GÁLA verseny lehetne!

Természetesen más helyeken, más rendezövel, más időpontokban a kategóriák részére is lehetne ÉVES ORSZÁGOS KATEGÓRIA BAJNOKI VERSENYeket  rendezni.

Hát lenne mit javítani a szabályzatunkon! A bajnokságok NYÍLT kísérő versenyét is csak az utolsó bajnoki futami induló rajtolása után 1 órával indulhatnának!

A nevezési díjak, bőven tartalmazzák a ráfordítások díjait! Azon kívül , még a marketing lehetőségek alkalmazása sincs megtiltva a rendezőknek! -A marketing tanfolyamot a Paskuj-csapat az elnökség a az egyesületek vezetése részére (ha érdeklődő van) biztos megrendezheti.
(de ha valaki az általuk nyílvánosságra hozott anyagot hasznosítja, máris egyről a kettőre , netalán még magasabbra léphet!! :-D )




-- Eredeti üzenet --
Feladó: péter kovács <kovacsp969 at gmail.com>Címzett: Hajdu Kálmán <hmarcell at startadsl.hu>, Hajdu Kálmán <hmarcell at startadsl.hu>, tájfutó levlista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2011. május 19. 23:6Tárgy : Re: [Tajfutas] KOB



2011/5/19 Hajdu Kálmán <hmarcell at startadsl.hu>
                   Két megjegyzés

1, Amennyiben egy bajnokság nyílt akkor az nyílt, azaz bárki elindulhat rajta aki kifizeti a nevezési díjat. Természetesen bajnoki címet, bajnoki helyezést, bajnoki pontot és raglista pontot csak az igazolási számmal rendelkező indulók kaphatnak.
 
Én az utóbbi napok információiból (lista és szóbeli) azt szűrtem le, hogy a magyar bajnokságok csak a külföldiek számára nyíltak, magyarok közül csak azok indulhatnak, akik érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek. Tehát a nyasszaföldi kéményseprő indulhat a KOB-on F21E-ben, te viszont Kálmán még a saját kategóriádban sem. Alig hiszem, hogy ez bármilyen jogi fórumon megállná a helyét, de mióta ma láttam, hogy a ROB-on is lesz nyílt kategória, már nem érdekel :-))Ha általánossá válna, hogy az ob-kon mindig van kísérőverseny, legalább nyílttal, akkor talán az elégedetlenkedő is kevesebb lenne. 
kovacsp






 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110520/630fdbb2/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról